info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Yavuz Sultan Selim Anaokulu, Anaokul mu Botanik Bahçesimi

Muratlı Yavuz Sultan Selim Anaokulu, Anaokul mu Botanik Bahçesimi

 
Muratlı Yavuz Sultan Selim anaokulunun çevresi tepki almaya devam ediyor.Bir süre önce gündeme getirdiğimiz anaokulunun yanındaki eski öğretmenevinin çevresindeki kuş pisliklerinin korkunç görüntüsü ve pis kokusu devam ederken,çevreyi de hastalık  riskiyle karşı karşıya bırakıyor.
 
 
Bu sıkıntı halen sürerken,vatandaşlardan anaokulu bahçesinin tehlikeli şekilde otlarla kaplandığı şikayetleri gelmeye başladı.Bu otların tüm okul bahçesini,hatta Atatürk büstünü sardığı gözlenirken,şimdi adeta yılanların ve her türlü zararlı haşerenin barınabileceği büyüklük ve yoğunluğa geldiği gözlenmektedir.Bu anaokulunun bahçesinde zamanında yapılması planlanan ve değiştirilen bazı konular merak konusudur.
 
1-Eski anaokulu müdürü Eren Erten tarafından okulun bahçesine dökülen beton,trafik eğitim alanı yapılacaktı.Malzemeler hazırdı.Tamamlanması için,Müdür Eren Erten tarafından  geçen yıl düzenlenen pilav gününde parası da toplanıp bankaya yatırılmıştı.Trafik eğitim alanı yapılmadı,bankadaki para duruyor mu?
 
 
2-Atatürk büstünün arka kısmı,beyaz mermerle beraber Türk bayrağının rengi simgelensin diye kırmızıya boyanmıştı.Şimdi siyaha neden boyandı? Atatürk büstünün yazıları silinmişti,gelişigüzel boyamışlar.
 
 
3-Geçtiğimiz yıllarda yine bahçeyi ot sarmıştı,bir yıl  sosyal dayanışma projesi kapsamında jandarma temizlemiş,geçen yıl da eski Müdür Eren Erten bizzat kendisi tulum giyerek öğretmen arkadaşlarıyla temizlemişti.Şimdi kim temizleyecek?
 
 
4-Okul bahçesine kamelya yapılmış ve okul personelinin burada sigara içip izmaritleri çevreye attığı söyleniyor.Okul bahçesinde kamu görevlisinin anaokulu öğrencilerinin yetiştirildiği yerde kamelya yapıp sigara içmesi doğru mu?
 
 
TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜFETTİŞLERİ MURATLI’DAKİ OKULLARI DENETLEMİYOR MU?
Kaynak : Murat Ürtekin