info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazdaş’ın Edirne’de Başlattığı Kampanya Tekirdağ’dada Sürüyor

Gazdaş’ın uygun ödemeli yeni kampanyasıyla Tekirdağ’da doğal gaz girmeyen ev kalmayacak

Gazdaş'ın kısa süre önce başlattığı yeni bir kampanya ile evlerinde doğal gaz konforunu ve tasarruf imkanını yaşamak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. KrediVer işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında iç tesisat dönüşüm kredisi alanlara, faizsiz 12 taksit  imkanı sağlanıyor. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit avantajlarından yararlanılabiliyor.  
 
Gazdaş, doğal gaz kullanımının yaygınlaşması amacıyla KrediVer ile birlikte, tüm ödemelerde avantajlı teklifler sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Tekirdağlılar,  kışa girmeden cazip seçeneklerle iç tesisat kredisinden faydalanmaya davet ediliyor.
 
Kampanya kapsamında bir açıklama yapan Trakya Bölge Müdürü Tamer Akaslan, Société Générale’in tüketici kredileri markası olan KrediVer ile bir anlaşma yaptıklarını belirterek, “Bu anlaşma kapsamında, abonelerimize iç tesisatlarının yapımı için kredi olanağı sunuyoruz. Bağlantı ve güvence bedeli için ise kredi kartına taksit yaptırabilecekler. GAZDAŞ olarak, önümüzdeki dönemlerde abonelerimizin en uygun koşullarda doğal gaza ulaşması için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam edeceğiz. 2006’dan bu yana sürdürdüğümüz yatırımlarımızı her yıl sistemli olarak artırıyoruz ve bölgesel tedarikçisi olduğumuz tüm yerleşim birimlerinde yarattığımız müşteri memnuniyetini en önemli değerimiz olarak görüyoruz” dedi.
 
Kredi için kefil yok, beklemek yok, banka hesabı yok
 
Aboneler, iç tesisat kurulum masrafları için yararlanabilecekleri kredi kampanyası kapsamında, 12 aya kadar vade farksız, 12 aydan 36 aya kadar da çok düşük vade farkı seçeneklerinin kolaylığını yaşayabilecekler. Bu kredi olanağından faydalanmak için abonelerin sadece “KrediVer” ile anlaşmalı iç tesisat firmalarına giderek iç tesisat kurulum masrafları için özel olarak geliştirilen “KrediVer” paketini talep etmeleri yeterli. Aboneler, satış noktasında, kefil olmaksızın, yeni bir banka hesabı açma zorunluluğu bulunmadan, sadece bir başvuru ve hızlı onay sistemi ile 30 dakika içinde kredi alabilecekler. KrediVer ile anlaşmalı yetkili iç tesisat firmaları listesini Abone Merkezleri’nden, GAZDAŞ’ın internet sitesi www.gazdas.com adresinden veya 444 9 429 numaralı Çağrı Merkezi’nden kolayca edinmek mümkün. 
 
 
 
“40 bin aboneyi daha doğal gazın konforu ile tanıştıracağız”
 
Akaslan, GAZDAŞ’ın bölgedeki artan yatırımlarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Trakya bölgesinde aralarında Tekirdağ’ın da bulunduğu 17 yerleşim yerinde doğal gaz dağıtım faaliyetlerimizden en yüksek sayıda vatandaşımızın faydalanması için  bölgeye 185 milyon dolar yatırım yaparak altyapı iyileştirmelerimizi tamamladık. Böylece Trakya bölgesinde  toplam abone sayımızın 200 bin bağımsız birime ulaşmasını sağlayarak 150 bin haneyi, ekonomik, güvenli ve temiz bir yakıt olan doğal gazın konforu ile tanıştırdık. Cazip ödeme koşullarına sahip yeni kampanyamız ile 2014 sonuna kadar 40 bin abonenin daha doğal gaz kullanımının avantajlarından yararlanmasını hedefliyoruz”.
 
Doğal gaz kullanımının kişisel konfor ve ev ekonomisine katkısına dikkat çeken Tamer Akaslan açıklamasına şöyle devam etti: "Doğal gaz diğer enerji kaynakları ile karşılaştırıldığında hem daha ekonomik, hem de çevre dostu bir yakıt. İnsan ve çevre sağlığı düşünüldüğünde, hava kirliliğine yol açmayan önemli bir yakıt olan doğal gazın kullanımı sayesinde yakıt masraflarını büyük ölçüde azaltmak mümkün.  Doğal gaz aboneleri sadece kullandıkları miktarda yakıtın ücretini ödeyerek ev ekonomisine de katkı sağlıyor. Vatandaşlarımız sunduğumuz ödeme kolaylıklarıyla, doğal gazın tüm bu avantajlarından rahatlıkla yararlanabilecekler” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin