info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ağabeyi 40 Gündür Kayıp

Ağabeyi 40 Gündür Kayıp olan Recep Yılmaz, Başına birşey gelmeden ne olur ağabeyimi bulun.

10 Temmuz 2014 tarihinde kardeşi Recep Yılmaz tarafından akli yetersizliği nedeniyle kontrol altına alınamadığından dolayı ,sağlık,bakım ve beslenme sorunu yaşamaması için Çorlu huzurevine yatırılan Salim yılmaz’dan 40 gündür haber alınamamaktadır.
 
Bu konuda  haber portalımıza müraacatta bulunan kardeş Recep Yılmaz şu açıklamalarda bulunmuştu,“10 Temmuz tarihinde,ağabeyim Salim Yılmaz’ı Çorlu huzurevine yatırdık.Huzurevine bıraktıktan iki saat sonra,görevlilerin yatalak yaşlılara yemek dağıtımını fırsat bilerek,güvenlik görevlisinin göremeyeceği bir noktadan,arka kısımdan kaçmış.Çorlu emniyetine,Cumhuriyet savcılığına ve Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve muhtarımız Hasan Yüce’ye durumu anlattık.Kaymakamımız Çorlu emniyeti ve Çorlu kaymakamını aradı ama ondan da bir şey çıkmadı.Siz de bizzat kaymakamımız ve muhtarımızla birlikte bu konuyu haber yaptınız ama,yine de bir haber çıkmadı.
 
Çorlu emniyet müdürlüğüne gidiyoruz,Çorlu’da gördüklerini söylüyorlar.Madem görmüşler,neden yakalamıyorlar. AĞABEYİMİN AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİR.HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ.EĞER ÖLÜRSE,HESABINI KİM VERECEK” Dedi.Resimde son hali görülen Salim yılmaz’ın akli dengesi yerinde olmadığı için,saçı ve sakalının uzadığı ve kesmesinin mümkün olmadığı göz önüne alındığında,saçı ve sakalı uzun olarak eşgali değişmiş olabilir.Fakat,kendisi devamlı bir omuzunu yatırarak ve ayaklarını sürüyerek yürür.Sürekli tanısın tanımasın, “bi sigara versene” diye herkesten sigara ister. Görenlerin şu telefona ulaşmaları rica olunur;
GSM;0536 449 45 69
Kaynak : Murat Ürtekin