info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Zabıtasından Pazar Denetimi

Süleymanpaşa Zabıtası Pazar Denetimi Yaptı

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri, pazar esnafının sattığı ürünleri ve  ürün etiketlerini kapsamlı şekilde denetledi.
 
 
Zabıta Müdürü Hüseyin Hatipoğlu, "Halka kaliteli hizmet sunmanın yanında vatandaşlarımızın herhangi bir haksızlığa uğramaması için çalışıyoruz. Pazarın iki noktasında vatandaşlarımızın yaptıkları alışverişi kontrol etmeleri için 'Tartı kontrol noktaları' oluşturduk. Denetimlerimizde esnaflarımızın kullandıkları teraziler ve gramajlar, fiyat etiketleri ve ürün tanıtım etiketleri kontrol edildi. Ayrıca satışa sunulan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, et ve süt ürünlerinin hijyenik şartlarda satışının yapılması kontrolü de Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nde görevli gıda mühendisince yapıldı. Hijyen şartlarına uymayan ürünlere el koyuldu,  pazar esnafına bu konuda gerekli uyarılar yapıldı. Süleymanpaşa halkının sağlığı, huzuru ve güveni için ekiplerimiz bundan sonra da denetimlerine aynı titizlik ve ciddiyetle devam edecektir" dedi.
 
 
Yapılan denetimler esnasında pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, yapılan denetimlerden dolayı memnuniyetlerine dile getirdi.
 
 
Kaynak : Murat Ürtekin