info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyetinden 2. Bonzai Operasyonu

Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Bonzaiyle Mücadelemiz Hız Kesmeden Devam Edecek

Son zamanlarda ülke genelinde baş gösteren yeni bir uyuşturucu olan “Bonzai” ile mücadele,Muratlı’da da  hız kesmeden devam ediyor.Geçtiğimiz hafta yapılan operasyonun ardından,bu hafta da “bonzai” tabir edilen uyuşturucu ile,bir adet ruhsatsız silah,mermileriyle birlikte ele geçirildi.
 
 
Muratlı Kaymakamlığı tarafından yapılan basın açıklamasında;
“Muratlı ilçemizde uyuşturucu kullanımı ve satışına karşı mücadele çalışmaları,eğitim  ve öğretim dönemi arefesinde yoğunlaştırılmıştır.
Muratlı ilçesi İstiklal mahallesinde uyuşturucu madde satıldığı bilgisine ulaşan KOM Şube Müdüdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri,bu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırmıştır.
21.08.2014 günü Muratlı ilçesi İstiklal mahallesinde yapılan operasyonda üç şahıs yakalanmıştır.Genişletilen soruşturma sonucu yapılan ev aramasında toplamda;
-43.58 gr.bonzai uyuşturucu maddesi
-1 fişek bonzai uyuşturucu maddesi
-1 adet  ruhsatsız tabanca
-50 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.
 
 
 
Olayla ilgili yakalanan şahıslara, “Uyuşturucu madde temin etmek” ve “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapılmış,adli merciilere sevk edilen 2 şahıs tutuksuz yargılanmak üzere salıverilmiş,1 şahıs ise 22.08.2014 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
 Muratlı Kaymakamlığı olarakgençliğimizi uyuşturucudan korumak adına,birimlerimizce çalışmalar hız kesmeden devam edecektir.”denilmektedir.
Kaynak : Murat Ürtekin