info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sezen Aksu: Saf Yaşantıma Döneceğim

Bursa’da konser veren sanatçı Sezen Aksu, önümüzdeki yıl sanat yaşamının 40’ıncı yılını tamamlayacağını belirterek, "Saf yaşantıma döneceğim" dedi. Aksu’nun açıklaması müziği bırakacağı yorumlarına yol açarken işin aslına Gece Gündüz ulaştı.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Bursa Kültürpark'ta hafta sonu verdiği konserde, 40'ıncı sanat yılını tamamlayacağı önümüzdeki yıl, aktif sanat hayatından çekileceğini söyledi.
 
Sadece ilk üç parçasının görüntülenmesine izin verilen ve daha sonra basın mensuplarının çıkartıldığı konserinde Sezen Aksu, "Önümüzdeki sene 40'ıncı sanat yılımı tamamlayıp, çocukluğumdaki kimsenin bilmediği saf yaşantıma döneceğim. Artık 40 yıldan sonrası benim. Bundan sonra her manada Seda Sayan gibi yaşayacağım" dedi.
 
Aksu, bu sözlerinden sonra, ayrılmamasını isteyen hayranlarına, "Ben bile artık kendimi dinlemekten sıkıldım. Hayatta böyle şeyleri olgunlukla karşılamak gerekiyor" diye yanıt verdi.
 
Konserinin ikinci bölümünde, eteğinin sandalyeye takılması sonucu dengesini kaybedip düşen ve daha sonra ekibi tarafından kaldırılırken gülen Sezen Aksu, "Gecenin başından beri bir olumsuzluk seziyordum" diyerek espri yaptı.
 
TAMAMEN BIRAKMIYOR
Bu açıklama Sezen Aksu'nun hayranlarını üzse de işin aslına NTV'nin Gece Gündüz programı ulaştı. Sanatçının ekibi, Aksu'nun, sanat hayatını tamamen sonlandırmayacağını, sadece daha az ön planda olacağını belirtti.