info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağspor’dan Sezona Kötü Başlangıç

Sezon öncesi kurduğu kadro ile dikkat çeken Tekirdağspor, İstanbul Çengelköyspor’a 2-0 mağlup oldu.

Çengelköyspor'a 3 puanı getiren golleri 18. dakikada Fırat, 81. dakikada da Selçuk Yılmaz kaydetti. İlk maçını da kazanan Çengelköy 2'de 2 yaptı ve maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Kupada 3. Lig takımlarından İstanbulspor'u 5-0 mağlup eden Tekirdağspor ise ilk lig maçında deplasmandan eli boş döndü.
 
Yeni sezon öncesinde oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasında ve 2 Türkiye Kupasında kalesinde gol görmeyen Tekirdağspor, İstanbul deplasmanında Çengelköyspor’a konuk oldu. Yeşil beyazlılar her iki devrede de bulduğu gollerle rakibine yenilgiyi tattırarak puanını 6’ya yükseltti.
 
İSTANBUL’DA OYNANDI
 
Beylerbeyi 75.Yıl Stadı’nda oynanan karşılaşmayı TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TFF İstanbul İl Başkanvekili Ufuk Tatar, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ali Sait Çolak’ın yanı sıra Çengelköyspor taraftarları ve Tekirdağ’dan gelen 50 kadar seyirci maçı takip etti. Karşılaşmayı Bilal Çavuş, Bilal Yılmaz Ömer Karaman ve Emrah Avcı hakem üçlüsü yönetti. Çengelköyspor karşılaşmaya Volkan, Erkan, Ümit, Naci, Musa, Ali Emre, Baran, Şenol(Dk.90 Kaan), Erdem(Dk.77 Selçuk), Fırat(Dk.81 Zeki), Cihat kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Mert, Volkansel, Murat, Orhan(Dk.59 Yankı), Turgut(Dk.46 Ergin), Uğur(Dk.69 Ceyhun), Hasan, Tayfun, Taygun, Birol, Metin kadrosu ile çıktı.
 
ÇENGELKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ
 
Taraftarının desteğini arkasına alarak başlayan ev sahibi takım 1.dakikada sol kanattan Şenol’un ortasına Erdem gelişine şutunu attı top yandan auta gitti. 3.dakikada Erdem sağ kanatta yatarak topun ayağından topu kazandı ve ceza sahasına girdikten sonra yerde kaldı ama maçın Hakemi oyunu devam ettirdi. 18.dakikada sağ kanattan Erdem’in ceza sahası içerisine etkili ortasında kaleci Mert çizgide kalarak topa çıkmadı ve Fırat Işık da boş pozisyonda topu kafa ile ağlara gönderdi.1-0  Tekirdağspor bu golle bu sezonda ilk kez kalesinde gol görmüş oldu. 4 hazırlık maçı ve 2 Türkiye Kupasında kalesini gole kapatan sarı siyahlılar yeni sezonda ilk kez kalelerinde gol gördü.
26.dakikada Taygun’un sağ kanattan ortasında Metin kafa ile topu indirdi. Altıpasın birkaç adım gerisinden Birol’un topun gelişine atmış olduğu şut üstten auta gitti.
 
ÇENGELKÖY TRİBÜNLERİ KARIŞTI, TARAFTAR STADI TERK ETTİ
 
Karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru yaklaşılırken Çengelköy tribünlerinde kendi aralarında yumruk yumruğa kavga çıktı. Yaklaşık 2-3 dakika süren kavga sonrasında araya giren sağ duyulu vatandaşlar olayların büyümesine engel oldu. Daha sonrasında stadı terk eden grup Çengelköysporlu futbolcuları iyi giden karşılaşmada yalnız bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 65.dakikada Çengelköy bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan Erdem’in pasında Fırat kaleci Mert’in üzerinden topu aşırttı ve ikinci kez kaleye şut atmak istedi ama kontrolsüz vuruşunda savunma topu uzaklaştırdı. 81.dakikada orta alandan sağ kanata Emre Erhal’dan şık bir pas geldi. Oyuna sonradan dahil olan Selçuk topla birlikte rakip alana kadar sokularak çizgiye indi.  Selçuk savunmayı ve kaleciyi yanıltarak orta yapar gibi yaptı ve direkt olarak kaleye şutunu atarak dar açıdan topu filelere gönderdi.2-0 Bu golden sonra iyice rahatlayan Çengelköyspor 2.haftada 2.galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti.