info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

2 Çocuğunu Tüfekle Öldürdü

Eşiyle tartışan bir kişi, çocuklarının üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. 8 ve 10 yaşlarındaki iki çocuk hayatını kaybederken, zanlı gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Bakkal işleten Zafer Karakan, boşanma aşamasında olduğu ayrı yaşadığı eşi Gülistan Karakan ile tartıştı.
 
Zafer Karakan, tartışmanın ardından çocukları Kadir ve Baran'ı alıp bir süre parkta gezdirdi. Karakan, bir süre sonra çocukları eve bırakmak eşinin oturduğu sokağa geldi.
 
Burada bulunan motosikletinden pompalı tüfeğini alan Zafer Karakan, çocuklarına ateş ettikten sonra motosikletine binip kaçtı.
 
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, sokakta kanlar içerisinde kalan kardeşleri, ambulansla Balıklıgöl Devlet Hastenesi'ne götürdü. Acil servise alınan 2 kardeş, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
 
Kadir ve Baran Karakan kardeşlerin cesetleri, otopsi için morga konulurken, olayın ardından sokakta çalışma yapan polisler, boş fişekleri toplayıp delil aradı.
 
Gülistan Karakan ve yakınlarının sinir krizi geçirdiği olay sonrası motosikletle kaçan Zafer Karakan yakalanarak gözaltına alındı.