info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gümüşhaneliler Derneği Tekirdağ’a Hitap Edecek

Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği hafta sonunda Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi.

DERNEĞİN İSMİ DEĞİŞTİ
 
Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde pazar günü 12.00’de yapılan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Tekirdağ il genelinde Gümüşhaneliler’e ait tek dernek olan  Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Derneği’nin Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olması yönünde tek maddelik genel kurul toplantısında derneğin isminin değiştirilip değiştirilmemesi karara bağlandı. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi.
 
“ŞUBELER AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”
 
Gündem maddesinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu “ Gümüşhaneliler derneği olarak Tekirdağ il genelinde tek derneğiz. Tekirdağ il ve ilçelerinde yaşayan Gümüşhaneli vatandaşları temsil etmek için derneğimizin ismini değiştirmek istedik. Merkezimiz Çerkezköy olmak kaydıyla diğer ilçelere de hitap edecek ve bütün ilçelere şubeler açmayı hedefliyoruz”
 
“MERKEZİMİZ ÇERKEZKÖY OLACAK”
 
Hatipoğlu “ Tekirdağ ilimiz artık Büyükşehir oldu. Bu nedenle il merkezi olmak üzere tüm ilçelerimizde de Gümüşhane kökenli insanlarımız yaşamaktadır. Şu an derneğimiz Çerkezköy ve çevresindeki Gümüşhane kökenli hemşerilerimize hizmet vermektedir. Biz Tekirdağ il genelinde tek dernek olduğumuz için bunu il geneline yayarak tüm il genelindeki hemşerilerimiz tek çatı altında toplayarak geniş kitlelere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu nedenle Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğimizin adını Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak değiştirilmesi kararı aldık. Alınan bu karar tüm hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.