info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kurban Satıcılarını Sahte Paraya Karşı Uyardılar

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro Amirliği Komiser Bülent Dinç başkanlığında ki asayiş büro ekipleri dün Bağlık Mahallesi’ndeki kurban satış yerinde kurban satışı yapan vatandaşları sahte paralara karşı sözlü ve yazılı olarak tek tek uyardı.

Hayvan satıcıları Çerkezköy Emniyetinin bu kendilerini aydınlatarak uyarılarından son derece memnun olduklarını söylediler.
 
“155’İ ARAYINIZ”
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro  Amiri Komiser Bülent Dinç, Kurban satışı yapılan hayvan pazarında satıcılara, “Kurban bayramında sahte para alarak kurban olmayın. Kesinlikle yabancı para almayın. Aldığınız paralara da çok dikkat edin” diye konuştu. Çerkezköy’de bu güne kadar kurban satış yerlerinde sahte para olayının yaşanmadığını kaydeden Dinç “ Yinede her yıl olduğu gibi sahte para konusunda satıcıların dikkatli olmaları bakımından uyarmak istedik. Sahte para ile kurbanlık almak isteyen olduğunda hemen 155’i arayınız” dedi.
 
“YAZILI VE SÖZLÜ UYARDILAR”
 
Komiser Dinç ve beraberindeki Aşayiş Büro ekipleri satıcılara sahte paranın sahte olduğunu nasıl anlayacakları konusunda da onlara sahte para göstererek sahte olanla olmayan arasındaki farkın neler olduğunu gösterdiler. Ekipler ayni zamanda sahte paralar ile ilgili nelere dikkat edilmesi gerektiğini de belirten broşürleri de pazar yerindeki hayvan satıcılarına dağıttılar. Satıcıları tek tek sahte para konusunda uyaran Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Aşayiş Büro Amirliğinin bu uyarılarını dikkate alacaklarını belirten satıcılar uyarıları için komiser Bülent Dinç ve ekibine teşekkür ettiler.