info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Eğitimciler Toplandı

2014 – 2015 eğitim / öğretim yılı Eğitim Bölgesi İlçe Danışma Kurulu H. H. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda toplandı.

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Öz, Hüseyin Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Camiatik Mahallesi Muhtarı Recai Öztürk ile ilk – orta ve lise müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda; öğrenci sayıları hakkında bilgiler aktarıldı. İlçe merkezindeki okul binalarının genel durumları görüşüldü. Okulların hizmetli ihtiyacı olduğuna dikkat çekildi. İlçe merkezi ve mahallelerden taşınan özel eğitim öğrencilerinin durumu ele alındı. Lise öğrencilerinin mahallelerden ilçe merkezindeki okullara taşıma işinin 01 Ekim Çarşamba günü itibariyle başladığı bildirildi.
 
DESTEK BEKLİYORUM
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç yaptığı konuşmada; 2014 – 2015 Eğitim / Öğretim yılında başarıyı ve verimliliği artırmak için tüm okul müdürleri ile öğretmenlerden azami ölçüde destek beklediğini belirtti. Toplantıda; Eğitimde kalitenin artırılması için kurumlar arası işbirliğinin, okul toplum bütünleşmesinin önemi vurgulandı. İkinci oturumda gerçekleşen Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu toplantısında, bölgede eğitim öğretimin kesintisiz ve eksiksiz yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alınmasına, Milli bayramların ilçede bütünlük içinde kutlanması için gerekli organizasyonun yapılmasına karar verildi.