info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Nkü Araştırma Hastanesi Trakya’nın Sağlık Merkezi Haline Geldi

Namık Kemal Üniversitesi yeniliklere doymuyor.Üniversite arazisi içinde yeni hastane inşaatı son hızla sürerken,bir yandan da Araştırma hastanesinde yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor.

Bu konuda büyük bir özveriyle çalışan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek, “Üniversitemiz ile Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi,  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum ile Acil bölümleri arasında işbirliğine gidildi. 
Protokol ile Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Kardiyo Vasküler Cerrahi ve Kardiyoloji Bölümü,  Tekirdağ ve Trakya'nın Sağlık Merkezi haline geldi.” Dedi. 
Şu ana kadar Tekirdağ’ın yanı sıra bölge halkının hizmetinde olan NKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin Kardiyoloji Bölümü’nde 9440 hastaya anjio yapılırken, Kardiyo Vasküler Cerrahi bölümünde 4189 hasta ameliyat edildiği bildirildi. 
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mustafa Dönmez ile Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Güntekin Kardiyoloji ile Kalp ve Damar Cerrahisi bölümlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.