info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Halil Sezai ve Sansar Salvo’dan Muhteşem Düet

Azra Akın’ın başrolde olduğu ve bu cuma vizyona giren romantik polisiye Çilek için yapımcısı Halil Sezai, Sansar Salvo ile bir soundtrack klibe imza attı!

Dünya Güzeli yıldızımız Azra Akın'ın başrolde olduğu romantik polisiye Çilek bu cuma vizyondaki yerini aldı! İncir Reçeli filmiyle hayran kitlesini genişleterek büyük beğeni toplayan Halil Sezai'nin yapımcı koltuğuna oturduğu  film için  Halil Sezai ve  Sansar Salvo ikilisi "Büyük Yalnızlık" adlı bir parçaya imza attı. Yukarıda video klibini seyredebileceğiniz parça, filmin vizyonuyla birlikte hayranların beğenisine sunuldu.
 
İstanbul'da ünlü bir şarkıcı olma hayalindeki Çilek'in ve ona aşık Kaan'ın kaçış ve aşkla harmanlanmış öyküsünü beyazperdeye taşıyan filmin oyuncu kadrosunda, Akın'ın yanı sıra Ahmet Olgun Sünear ,Selen Öztürk  Bülent Şakrak, Kadir Özdal,  İlker Aksum ve, Soydan Soydaş gibi pek çok tanıdık sima yer alıyor. Halil Sezai'nin müziklerini de üstlendiği projenin yönetmenliğini Günhan Emrah Sönmez üstlenirken, senaryo ise Çağlayan Neyman'a ait.