info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bir Suçlu Varsa Ersun Yanal’dır

’Yanal’lı tepkilerin "insafsızlık" olduğunu savunan Fenerbahçeli futbolcular, "Birçoğumuz fizik olarak tam hazır değiliz. Bunun nedeni sezon öncesi kötü çalıştırılmamız. İsmail hoca bunu düzeltmeye çalışıyor. Taraftarın takımı bu hale getireni istemesi haksızlık" diyorlar.

Fenerbahçe'nin kötü bir futbolla ve 2 penaltı golüyle 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçında taraftarın takımı protesto edip "Ersun Yanal" diye bağırması, teknik direktör İsmail Kartal'ı olduğu kadar futbolcuları da derinden yaralamış durumda. Sarı-lacivertli futbolcular, buna ilk tepki olarak tribünlerin çağırmasına aldırış etmeden, Dirk Kuyt haricinde direkt soyunma odasının yolunu tutmuştu. Oyuncular, soyunma odasında ise İsmail Kartal'ı teselli etmeye çalışmıştı. Özellikle Yanal lehine tezahüratların takımı olumsuz etkilediği öğrenilirken, futbolcuların kötü oynadıklarını kabul ettikleri, ancak yapılanların İsmail Kartal'a büyük bir ayıp olduğunu söyledikleri öğrenildi. 
 
ACISI ŞİMDİ ÇIKIYOR
 
Takımın önemli isimlerinin kendi aralarında dertleşirken, şu sözleri kullandığı iddia edildi: "Herkes sezon başında 'Takım hiç çalışmıyor' diyordu. Sezon başı yaptırılmayan (Yanal'lı dönem) çalışmaların acısı şimdi ortaya çıkıyor. Hiçbir futbolcu fiziksel olarak hazır durumda değil. Bu da takımın performansına yansıyor. Bizim neden bu halde olduğumuz ortada. Taraftarın bizi bu hale getiren döneme özlem duyması üzücü. Üstelik bu dönemin sıkıntılarını tamir etmeye çalışan İsmail Kartal'a yapılan, gönül kıran bir durum. Biz kötü oynuyorsak, protestoların olması çok normal. Ama İsmail hoca başımızdayken, başka teknik adamın isminin bağırılması hoş değil."