info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Polis Aracı Kaza Yaptı

Tekirdağ’da polisin dur ihtarına uymayıp kaçan otomobilin peşine düşen trafik polisleri kaza yaptı. Araçta bulunan bir bayan polis ağır yaralanırken diğer polis memuru kazayı yara almadan atlattı.

ALKOLLÜ ŞOFÖRÜ KOVALIYORLARDI
 
Kaza Tekirdağ Malkara çevre yolunda meydana geldi. İddiaya göre 155 haber merkezine İstanbul yönünden Tekirdağ’a doğru seyir eden 59 KP 283 plakalı bir aracın tehlikeli kullandığı ve alkollü olabileceği yönünde birden fazla ihbar geldi. 155 haber merkezi, Tüm ekiplere söz konusu aracı durdurup kontrol etmelerini telsizle bildirdi.
 
POLİSLER PEŞİNE DÜŞTÜ
 
Anonsu üzerine harekete geçen ekipler söz konusu aracı ilk olarak kent girişinde durdurmaya çalıştı. Ancak şüpheli araç dur ihtarına uymayıp aracını polislerin üzerine sürerek yoluna devam etti. Daha sonra yan yoldan Malkara istikametine doğru kaçmaya devam etti. Kaçan otomobili durdurmak için birden fazla ekip otosu kovalamaya başladı.
 
VİRAJI ALAMADI
 
Yan yoldan anayola çıkmak üzere iken trafik polislerinin içinde olduğu otomobil çamur ve kaygan olan yolda virajı alamadı. Yolun sağındaki bariyerlere çarpan ekip otosu, yan yatarak bariyerin hemen ardındaki dereye uçmaktan son anda kurtuldu. Meydana gelen kazada bayan trafik polisi Yasemin Kurtoğlu çeşitli yerlerinden yaralanırken, yara almadan kurtulan polis memuru kaza yapan arkadaşının bir an olsun yanından ayrılmadı. Yaralı bayan polis olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ devlet hastanesine kaldırıldı. Olayı duyan polisler meslektaşlarının yanına koştu.
 
TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU
 
Kaçan otomobil Çınarlı Mahallesi Dere sokakta terk edilmiş olarak bulundu. Çevrede kaçan sürücüyü yakalamak için seferber olan polis ekipleri, şüpheliyi yaya olarak evine doğru kaçarken yakaladılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.