info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit Dinçer Ersoy’u Mezarı Başında Andılar

Siirt’in Pervari ilçesinde 10 Kasım 2012’de düşen helikopterde şehit düşen 17 askerden Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Dinçer Ersoy, ölümünün 2.yılında mezarı başında anıldı.

KABRİ BAŞINDA ANILDI
 
Dün saat 14.00’da Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen anma programına Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Şener Çelik, şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy, şehit babası Mustafa Ersoy, şehit Dinçer Ersoy’un kardeşleri Devrim Ersoy ve Dursun Ersoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Fevzipaşa Cami İmamı İsmail Bütün, Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy İlkokul Müdürü Önder Ayaz, okul öğretmenleri ve öğrencileri, gaziler,  Ersoy ailesinin yakınları katıldı.
 
ASLA UNUTMAYACAĞIZ
 
Şehit Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un kabrine çiçekler bırakan protokol üyeleri, Ersoy ailesi, öğrenciler, öğretmenler ve gaziler, Şehit Dinçer Ersoy için dua etti. Fevzipaşa Cami İmamı İsmail Bütün de Kur’anı Kerim okudu. Oğlunun kabri başında gözyaşlarına hakim olamayan şehit annesi Nilüfer Ersoy, oğlunu askerliği, vatanını, milletini ve Atatürk’ü çok seven biri olduğunu ve onlara yürekten bağlı olduğunu ifade etti. Şehit oluşunun 2.yılında oğlunu özlemle ve rahmetle andıklarını belirten anne Nilüfer Ersoy, oğlunu asla unutmayacaklarını söyledi.
 
EVDEKİ MÜZEYİ ZİYARET ETTİLER
 
Şehitlikteki anma programının ardından protokol üyeleri ve öğrenciler, şehit ailesini evine geçerek, ailesi tarafından müzeye dönüştürülen Dinçer Ersoy’un odasını ziyaret etti.