info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Facebook Hayatını Kararttı

Facebook ta Tanıştığı Garson Tarafından Bıçaklanan Çiğdem Alparslan, Üniversitedeki İşinden Kovuldu.

TEKİRDAĞ da internetten tanıştığı garson Cengiz Taşkıran tarafından aşkına karşılık alamadığı gerekçesi ile üniversite kampusunde bıçaklanan öğretim üyesi, 32 yaşındaki Çiğdem Alparslan, rektörlük kararı ile üniversitedeki işinden kovuldu.

İzmir de garsonluk yapan Cengiz Taşkıran, 6 ay önce Facebook ta Teknik Bilimler Yüksekokulu nda öğretim görevlisi Çiğdem Alparslan ile tanıştı. İnternet ortamında arkadaş olan Alparslan ve Taşkıran ın internet üzerinden sohbetleri sürdü. Çiğdem Alparslan a duygusal olarak bağlanan Cengiz Taşkıran, 22 Haziran 2010 tarihinde Tekirdağ a geldi. Taşkıran, kampus kapısındaki güvenlik görevlilerine öğretim görevlisi Çiğdem Alparslan ile görüşeceğini söyledi. Güvenlik noktasına kimliğini bırakan Taşkıran, Teknik Bilimler Yüksekokulu binasında Çiğdem Alparslan ın odasına girerek onunla konuşmak istediğini söyledi. Kendisini subay olarak tanıtan Cengiz Taşkıran ın garson olduğunu öğrenen Çiğdem Alparslan, konuşmak istemediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Öğretim görevlisi Alparslan ın söylediklerine tepki gösteren Taşkıran, cebimden çıkardığı bıçağı Çiğdem Alparslan ın sol bacağına sapladı. Çiğdem Alparslan 1 hafta kaldığı hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Cengiz Taşkıran ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi nin Değirmenaltı Yerleşkesi nde meydana gelen olayla ilgili olarak üniversite yönetimi idari soruşturma başlattı. Üniversitede 1 yıldan bu yana sözleşmeli olarak çalışan öğretim görevlisi Çiğdem Alparslan ın ifadesini alan üniversite senatosu Alparslan ın sözleşmesinin fesh edilmesine karar verdi. Karar tebliğ edilen Çiğdem Alparslan, üniversite ile ilişiğini kesti.