info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Taekwondo Şampiyonası Yapıldı

Malkara Belediyesi 1. Geleneksel 14 Kasım Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonası, 15 Kasım 2014 Cumartesi günü Malkara 14 Kasım Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı.

1. Geleneksel 14 Kasım Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonasına; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkerim Kasap, Malkara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Remzi Barış, Türkiye Taekwondo Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Ertan Dinç, basın mensupları ve sporcuların aileleri katıldı. 
 
Toplam 350 sporcunun yer aldığı ve Türkiye Taekwondo Federasyonundan 15 hakemin görev aldığı şampiyonada, Minik Altı Erkekler (25-kg / 27-kg / 30-kg), Minik Altı Bayanlar (25-kg / 27-kg), Minik Erkekler (27-kg / 30-kg / 33-kg / 36-kg / 45-kg), Minik Bayanlar (27-kg / 30-kg / 33-kg / 36-kg / 40-kg / 57-kg), Yıldız Erkekler (49-kg), Yıldız Bayanlar (33-kg / 47-kg), Genç Erkekler (48-kg / 59-kg / 63-kg / 68-kg) ve Genç Bayanlar (44-kg / 59-kg) kategorilerinde müsabakalar yapıldı.
 
Malkara Belediyesi 1. Geleneksel 14 Kasım Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonası'nda; Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü, Çerkezköy'den Savunma Sporları Kulübü, Şampiyon Spor Kulübü, Güzel Spor Kulübü, Saray ilçesi Filipper Spor Kulübü, Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü, Çorlu Doruk Spor Kulübü, Süleymanpaşa ilçesinden Polis Gücü Spor Kulübü, Süleymanpaşa Belediye Spor Kulübü, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Keşan Yeni Karpuzlu Belediye Spor Kulübü'nün yanı sıra, İstanbul, Kırklareli, Edirne, İzmit, Bursa ve Sakarya'dan spor kulüpleri mücadele verdi.
 
Şampiyonanın ilk bölümünün ardından saat 15.00'de ise Seremoni Töreni gerçekleştirildi. Tören, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bütün şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
 
Törende konuşmaya yapan Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Değerli konuklar, sevgili sporcular, turnuvamızda emeği geçen değerli hakem ve heyeti, değerli antrenörler… İlk önce Malkara’nın Kurtuluşu’nu ve kurtuluş etkinliklerini onurlandırdığınız için sporcu kardeşlerime, hakem heyetimize ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu düzenlemiş olduğumuz ilk taekwondo turnuvasıydı. İlerideki yıllarda hatalarımızı telafi ederek daha güzel turnuvalarla sizleri buluşturacağımızı umuyorum. Malkara’nın Kurtuluşu’na onur kattınız. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyor, sporcu kardeşlerime de başarılar diliyorum” dedi.
 
Malkara Belediyesi 1. Geleneksel 14 Kasım Kurtuluş Kupası Taekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren sporculara ve turnuva sıralamasında derece yapan kulüpler adına kulüplerin temsilcilerine Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülkerim Kasap tarafından madalya ve ödülleri takdim edildi. Ayrıca günün anısına turnuvaya katılan kulüp, antrenör ve hakemlere de plaket verildi.