info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

10 Numara Hücum Planı

Kısa açıklama yazınız

Galatasaray Trabzon maçı ile birlikte yeni bir döneme adım atıyor ve çift forvet ile sahaya çıkmak için çalışmaların da sonuna adım adım geliyor. Dün yapılan antrenmanda Prandelli, Semih-Selçuk-Sneijder-Burak-Umut ile birlikte takımdan ayrı olarak tam 45 dakika hücum organizasyonları çalıştı..
 
İşte teknik adamın birbirinden farklı 4 hücum şablonu:
 
 
1- Orta sahada topla buluşan Sneijder, rakip savunmanın arkasına doğru koşuya başlayan Umut ve Burak arasından ofsayta yakalanmayacak olana topu bırakıyor...
 
 
2- Hücum bölgesinde Burak ile Sneijder, duvar pası yaparken Umut ise bu esnada koşuya başlıyor... Umut’a pasını vermek üzere yeniden hareketlenen Sneijder kendisi şutu tercih ediyor.
 
 
 
 
3- Semih veya Selçuk’tan pasını alan Hollandalı, Umut ve Burak ile paslaşıyor. Bir sonraki hamlede ise kiminle paslaştıysa ondan topu geri alan Sneijder hücumu akışına göre yönlendirecek.
 
 
 
 
4- Orta sahada Semih ile Selçuk paslaşırken Sneijder yine merkezdeki oyuncu olarak topu alıyor... Umut ile Burak rakip savunma arkasına koşu yaparken Semih&Selçuk ikilisinden biri de bir anda bindirme yaparak hücuma katılıyor ve rakip kaleyi cepheden gören bir açıdan topu alarak şut atıyor.