info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Demet Akalın Vokalistini Seçti

Demet Akalın, aradığı vokalisti Süper FM’den buldu.

Yaptığı yeniliklerle radyo dünyasında bir çok ilke imza atan Süper Fm Radyo Müdürü ve programcısı Duygu Özkan, Instagram hesabından başlattığı #benşarkısöylersem yarışmasıyla bir ilke imza attı.
 
Haftalık periyodlarla belirlemiş olduğu ünlü bir sanatçının şarkısını önce kendi söyleyerek hesabından paylaşan Özkan, takipçilerinden de aynı şarkıyı video olarak #benşarkısöylersem etiketini kullanarak paylaşmalarını istiyor.
 
Duygu Özkan son olarak Demet Akalın'ın "bana vokalisti bulsan bulsan sen bulursun" mesajından sonra #benşarkısöylersem etiketi altında Demet Akalın’ın Olacak Olacak şarkısını yarışmaya taşıdı ve şarkıyı en iyi söyleyen kişinin Akalın’ın vokalisti olacağı notunu paylaştı.
 
Yaklaşık 5000'e yakın kişi Instagram hesaplarından #benşarkısöylersem etiketiyle şarkıyı söyleyerek video gönderdi. Ardından Demet akalın bu videolar arasından Hale Yıldırım'ı vokal olarak seçti.
 
Duygu Özkan’ın Demet Akalın’ın vokalistini seçme kampanyası hem rekor başvuru açısından, hem de sosyal medyanın keşfettiği vokalist olarak bir ilk oldu.