info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’ın Konuğu Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’de 10. haftanın en önemli maçında Galatasaray, sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. İki takımın da ilk 11’leri belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın en önemli maçında Galatasaray, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Galatasaray'ın ilk 11'i belli olurken, Prandelli'nin Hollandalı yıldız Sneijder ve Semih Kaya'yı yedek bırakması dikkat çekti.
 
Prandelli, Koray Günter, Hakan Balta, Olcan Adın, Emre Çolak ve Yekta Kurtuluş'u ilk 11'e alarak büyük sürpriz yaptı.
 
Türk Telekom Arena'da oynanacak olan mücadeleyi Mustafa ilker Coşkun yönetecek. Saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi Lig Tv canlı yayınlarken bu karşılaşmayı dilerseniz Skorer Canlı (Görüntülü) Anlatım Sayfası'ndan da takip edebilirsiniz.
 
İşte ilk 11'ler!
 
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Hakan, Selçuk, Melo, Olcan, Emre Çolak, Yekta, Burak Yılmaz
 
Trabzonspor: Fatih, Bosingwa, Papadopoulos, Medjani, Musa, Salih, Constant, Yusuf, Mehmet Ekici, Özer, Cardozo
 
Maç öncesi dostluk yemeği
 
Öte yandan Galatasaray ve Trabzonsporlu yöneticiler maç öncesi birlikte yemek yiyecek ve karşılaşmayı locadan birlikte takip edecek.
 
Prandelli'den Sneijder açıklaması
 
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Trabzonspor mücadelesinde Wesley Sneijder ve Semih Kaya'yı kulübeye çekmesenin sebebini açıkladı.
 
İtalyan hoca, rotasyona gittiğini kaydederken, "Bu futbolculardan 80 maç çıkarmasını bekleyemeyiz. Böyle bir tercihte bulundum. Milli maç arasında Florya'da kalan oyuncularla çok güzel antrenman yaptık" diye konuştu.