info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak Oldu

Ak Parti 5. Olağan Kongresinde Çorlu İlçe Başkanı İsmet Albayrak Oldu

 
Ak Parti 5. Olağan Çorlu kongresi,Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu,İstanbul milletvekili Gülay Dalyan,Tekirdağ milletvekilleri T.Ziyaeddin Akbulut,Eskişehir millletvekili ve Tekirdağ koordinatörü Ülker Can,Tekirdağ il başkanı Ahmet Akçay,eski il başkanları Ahmet Kambur ve Soner Çizen,ilçe başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla Çorlu kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.Neşeli bir ortamda geçen kongrede,Tekirdağ koordinatör milletvekili olan Ak Parti Eskişehir milletvekilinin konuşmasına başlarken herkese hitap ederken,basını yok sayması,orada bulunan basın mensupları tarafından tepki aldı.Sırasıyla milletvekilleri  ve ilçe başkanı konuşma yaparken,Özlem Yemişçi’nin konuşması özellikle dikkat çekti.
 
 
Ak Parti Tekirdağ milletvekili Özlem Yemişçi, “2001 yılında 
partimiz kurulduğunda, Sayın genel başkanımız,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği dört şey vardı. “bu millet kendisini asla yalnız hissetmeyecek.Bu millet kendisini çaresiz,güçsüz hissetmeyecek.Bu millet kendisini itilmiş,ötekilendirilmiş hissetmeyecek.Bu milletin asla ve asla başı öne eğilmeyecek.” Demiştir.Biz de bu milletin asla başını öne eğdirmedik,eğdirmeyeceğiz.” Dedi.
Kongre hakkında düşüncelerini dile getiren yeni Çorlu ilçe başkanı İsmet Albayrak; “Bugün, Ak Parti’de bir zincirin halkaları gibi kenetlenme günüdür! 
 
 
Sizlerle bir başarı yolculuğuna çıkıyoruz. Hepimiz, AK Parti hareketini daha büyük hedeflere ulaştırmak için üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.
Bu yolculukta birbirimize daha sıkı sarılacağız. Önümüze daha önce çıkan engeller bundan sonra da çıkacak. Bu engeller ve güçlükler ne kadar büyük ve zor olursa olsun onları hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Yolculuğun selamete ermesi, bizlerin birbirimize güvenmemiz, sevgi ve saygıyla bağlanmamız, kişisel menfaatler ötesinde hakkı ve halkı üstün tutmamızla mümkündür. Biz, AK Partililer, siyaset arenasına, ne saraylardan geldik, ne yüksek kulelerden, ne de plazalardan! Ne patronların icazetiyle, ne de medya pompalamasıyla! Biz milletin bağrından çıktık, 
 
 
Biz yoksulun sofrasından,  anaların gözyaşından,  bacıların umudundan, Biz çocukların sevincinden,  gariplerin feryadından doğarak geldik. Çocukları için daha güzel bir memleketi hayal eden analarımızın duasını alarak çıktık yola! Bizim davamız koltuk davası değildir. Ben ve Ak Partili gönüldaşlarım şunun bilincindedir ki “Hiçbir makam, mevki ve koltuk AK Parti'de hizmet ediyor olmaktan daha değerli ve onurlu olamaz”. Bu onurlu mücadelemiz, insanlarımız rahata erinceye, bütün yüzler gülünceye, bütün gönüller şenleninceye kadar sürecek. Türkiye mutlaka beklediği mutlu ve güzel günlere kavuşacak. Bu ülke sınırları içinde yaşayan herkes adam gibi adamlar peşinde yürümek istiyor, özgüvenini kaybetmiş, kimliğini kaybetmiş, değerlerini ve şahsiyetini kaybetmişlerin arkasında değil.Bizler manevi değerlerimizi sonsuza kadar yaşatmak ve onlara bağlı kalmak istiyoruz. Ait olduğumuz dinimiz, vatanımız, milletimiz var…”Dedi.
 
 
Sevgi, şefkat, hoşgörü ve merhamet bizim kültürümüzdür.
Türkiye’de düşünce özgürlüğü, inanç özgürlüğü, ifade özgürlüğü, girişim özgürlüğü AK Parti hükümetlerinin teminatı altındadır, hiç kimse bu özgürlükleri ihlal edemez, edemeyecek. 
Ama her özgürlük de bir sorumluluk getirir. İnanç özgürlüğü diğer inançlara saygıyı gerektirir.
Biz  tüm ak parti ailesi memleketin neresinde olursa olsun milletin hizmetinde ve  emrindeyiz.
Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu aileyi oluşturan parçalar var. Her bir parça ne kadar güçlü olursa bütün de o kadar güçlü ve etkin olacaktır.”Dedi.Program,eski Çorlu  MHP ilçe başkanı Av.Kerim Atalay'a bakan Müezzinoğlu tarafından rozet takılması ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin