info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder’in Minik Ayaklar Üşümesin Projesi Hedefine Ulaştı

Tümkasder’in 1.000 (bin) öğrenci için başlattığı çok özel dayanışma projesi, mutlu sona ulaştı. Tümkasder’in çabalarıyla toplanan ayakkabılar, Tümkasder Heyetinin katıldığı okullarda minik öğrencilerle buluşturuldu.

 
 
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Erdem, Çorlu Kızılay Başkanı Selime Dodurka, Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Tümkasder Yönetim Kurulu Üyeleri, farklı okullardaki öğrencileri sevindiren bir yardımlaşma organizasyonuna imza attılar.
 
 
TÜMKASDER Yönetim Kurulu, bu projenin minik kardeşlerimizin ihtiyacını gidermeye yönelik, bir sevgi projesi olduğunu dile getirerek, “öğrencilerimizin, ayakları karda kışta çamur içinde bir kardeşimizin halini gördüğümüzde yüreklerimize vuran sızıyı çok yakından anlayanlar” ne demek istediğimizi çok yakından anlayacaklardır.
 
 
Kış aylarına girdiğimiz bugünlerde, kardeşlerimize sahip çıkmak adına ortaya koyduğumuz bu projenin güzel bir neticeye ulaşmış olması sevindiricidir. Bizlere bu noktada destek veren, sesimize ses veren, aldıkları ayakkabılarla organizasyonumuzun hayırlara vesile olmasına sebep olan tüm yardımseverlere de yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 
 
Kaynak : Murat Ürtekin