info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Daha Yalın, Daha Olgun, Daha Derin

Demir Demirkan, ’Tam Ölmek de Değil’ adını verdiği kariyerinin 6. stüdyo albümü ile karşımızda.

Müzik dünyasının en önemli erkek yorumcularından ve prodüktörlerinden biri olan Demir Demirkan, 'Tam Ölmek de Değil' adını verdiği kariyerinin 6. stüdyo albümü ile daha yalın, daha dingin, daha olgun bir tarz ile karşımızda.
 
Tam Ölmek de Değil'in şarkıları 2013 sonbaharından itibaren yazılmaya başlandı. Toplam 9 şarkıdan oluşan albümde; daha önce 2009'da yayınlanan
'Yolun Yarısı' albümünden de 2 şarkı ('Acı Nefes' ve 'Doldur Kadehleri')  akustik ve canlı halde tekrar kaydedildi. Ayrıca Model grubundan Can Temiz ile de ortak yazılan 'Bana Müsade' şarkısı albümün en önemli sürprizlerinden biri.
Albümün ismi "Tam Ölmek De Değil" de Can Temiz ile ortaklaşa yazılan bu şarkının bir mısrasından albüme isim olarak seçildi. Kayıtlar İstanbul'da Dozer stüdyolarında Barış Erduran ve Erim Arkman tarafından yapıldı.
 
Çıkış şarkısı 'Sor' un klibi 'Burak Ertaş' yönetmenliğinde çekildi. Bu klip, hayattaki mecburiyetlerimiz uğruna nasıl kendimizi unuttuğumuzu ve hatta yok ettiğimizi anlatıyor. Yaşadığımız çağa ayak uydurmaya çabalarken, sosyal kimliğimizi var etmek ve sürdürmek uğruna en değerli varlığımız olan özümüzü kaybetmenin acısını anlatıyor.