info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe Ülker - CSKA Moskova: 81-84

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, ilk tur grubunu namağlup tamamlayan CSKA Moskova'nın Avrupa'nın en iyi takımlarından biri olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
 
"Uzatmaya giden maçlarla ilgili yorum yapmak çok zor. İki kez kazanma şansınız oluyor. Çok mücadele ettik, çok zorladık. Her zamanki gibi küçük detaylar maçın skorunu belirledi. Oyuncularımın performansından çok memnunum. Önümüzde 13 maçımız daha var. Yine son topa kaldı. Aynı hataları yaptık. Serbest atışlarda çok kaçırdık. Bunun üzerine çok çalışmamız gerekiyor. Basit top kayıpları yaptık. Bu hataları oyunculara göstermemiz gerekiyor. Çok zor bir gruptayız. Mücadeleye devam etmemiz lazım."
 
Yeni transfer Nikos Zisis'in ilk maçında iyi bir performans ortaya koyduğunu aktaran tecrübeli başantrenör, "Zisis, sadece birkaç antrenmanla aramıza adapte oldu. Çok iyi bir oyuncu. Daha çok birlikte çalışmayla katkısı artacaktır" diye konuştu.
 
CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis
 
CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ise yüksek kalitede oynanan bir karşılaşmayı kazandıklarını kaydetti. Itoudis, seyir zevki yüksek bir maç olduğunu dile getirerek, "İki takım da çok yüksek seviyede basketbol oynadı. Bu tarz uzatmaya giden maçlarda skoru son toplar belirler. Fenerbahçe Ülker'in de kazanma şansı vardı. Çok kritik noktalarda sahaya önemli bir karakter koyduk. Rakibimizi tebrik ediyorum. Zisis'in katkısıyla daha da iyi bir takım oldular. Daha yolun başındayız" şeklinde konuştu.