info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlıda Sokak Köpekleri Tehlike Yaratıyor

Muratlı sokaklarında başıboş gezen köpekler,vatandaşlar için tehlike ve korku saçmaya devam ediyor.

 
Muratlı sokaklarında çok sayıda başıboş olarak gezen köpeklerin vatandaşlara saldırması,ellerindeki poşetleri yiyecek almak umuduyla ısırarak  almaya çalışması,vatandaşı tedirgin ediyor.
Özellikle sabahları işçi bekleme duraklarında bazı işçilerin,kış ayının gelmesiyle soğuk havada yiyecek bulamayan köpeklere işe giderken aldıkları poğaça ve simitlerden vermesiyle birlikte,bu aç hayvanların işçilerin elindeki poşetlere aç oldukları için saldırmaya başlaması korkulara neden oluyor.
 
 
Ayrıca,bazı köpeklerin vücutlarında  bariz şekilde yaraların olması,bu hayvanların hastalık taşıdığı korkusunu yaratıyor.Bu hayvanlar,çarşı merkezinde çöpleri de dağıtıp parçalayarak  çevreyi kirletiyorlar.
Muratlı sokaklarında çok  sayıda köpeğin başıboş,aç ve hastalıklı bir şekilde dolaşmasına duyarsız kalan ve hiç bir girişimde bulunmayan belediyeye tepkiler artarken,bazı hayvanseverlerin kendi imkanlarıyla araçlarının arkasında köpek mamalarıyla  mahalle mahalle dolaşarak aç köpeklere yiyecek dağıtması,ilçe halkından övgü alırken,belediye tepki almaya devam ediyor.
 
Vatandaş soruyor;bu köpekler sokaklardan ne zaman temizlenecek?Bu köpeklerin yiyecek ve barınma ihtiyaçları ne zaman karşılanacak?
VATANDAŞ DA ESNAF DA TEDİRGİN.
Kaynak : Murat Ürtekin