info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kırkkepenekli Yolu Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Muratlı’nın mahalle olmuş Kırkkepenekli köyünün ilçeyle bağlantısını sağlayan yolu, şoförlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

 
Büyükşehir belediye başkanının daire başkanlarıyla bu köyü ziyareti esnasında yolun bozuk olduğunu görmesine,köyde yapılan toplantıda halkın bu yol için şikayetlerini dile getirmesine rağmen,o günden bu güne kadar fen işleri daire başkanlığının bu yol için hiçbir çalışma yapmaması tepkilere yol açıyor.
 
 
Bu konuda düşüncelerini dile getiren Kırkkepenekli halkı, “geldiler,bize sıkıntılarınızı,sorunlarınızı anlatın yardımcı olacağız dediler ama,şimdiye kadar hiçbir şey yapmadılar.Madem hizmet yapmayacaklardı,neden sorunlarımıza çare olacakmış gibi gelip bizi dinleyip sorunlarınızı anlatın yardımcı olacağız diyorlar.Biz kendilerine misafirperverliğimizi gösterdik,saygıda kusur etmedik.Şimdi onlardan hizmet bekliyoruz? Dediler.
 
 
Muratlı Kırkkepenekli yolunun asfaltının delik deşik olarak şoförler için potansiyel kaza riski taşıması, can ve mal kaybına neden olacak olası bir kazada, bu yolun yapılmamasından doğan sorumluluğu kimin alacağı merak ediliyor.
Kaynak : Murat Ürtekin