info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu İzleme İstasyonu Kazaya Davetiye Çıkarıyor

Bu İzleme İstasyonu Kazaya Davetiye Çıkarıyor

 
Muratlı’ya bağlı İnanlı mahallesi yolu üzerinde,Aksa tarım işletme çiftliği yanındaki  derenin üzerine kurulmuş köprünün tam giriş yerinde bulunan, Orman ve Su işleri bakanlığı,Su yönetimi genel müdürlüğüne bağlı,gerçek zamanlı su kalitesi izleme istasyonu bu köprüden geçmekte olan şoförler için tehlike oluşturmaya devam ediyor.
 
 
Köprünün bulunduğu mevkinin virajlı olması,şoförlerin kullandığı yol güzergahının görüş alanının kapalı olmasının üzerine,bu su izleme istasyonunun da bulunduğu mevkisi nedeniyle kazaya sebebiyet verecek kadar görüş alanını kapatması,bu yolu kullanan araç şoförlerinden tepki almaya devam ediyor.Bu köprüde,su izleme istasyonu nedeniyle ufak çapta hasarlı kazalar meydana gelmiş,uyarı levhalarındaki hasar göz önüne alındığında,araç sahiplerinin su izleme istasyonundan sakınarak,direksiyon hakimiyetini kaybettiği,uyarı levhasına çarptığı düşünülmektedir.
 
 
Ayrıca,bu istasyonun üzerinde, “tehlike,kimyasal madde” yazmakta olup,olası bir çarpmada,risk oranının ne seviyede olacağı bilinmemekte olup,tedirginlik yaratmaktadır.
Bu köprüyü kullanan araç sahipleri,bu izleme istasyonunun,köprünün yanından kaldırılmasını,derenin kenarında bir yere taşınmasını istiyorlar.
 
Kaynak : Murat Ürtekin