info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Pırıl Pırıl Olacak

Eşkinat: “İlçemizin dört bir yanını pırıl pırıl yapmaya devam edeceğiz”

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kaldırım taşları arasından ve yol kenarlarından çıkan yabani otlar, boş arazilerdeki çöpler ile boş arazilerden yağmurla birlikte kaldırımlara inen toprakları temizleme çalışması gerçekleştirdi.
 
Süleymanpaşa ilçe sınırları içerisinde çöp toplama ve süpürme çalışmalarının yanı sıra; temizlik açısından oluşan her türlü olumsuz duruma da müdahale eden ekipler, Gündoğdu Mahallesi’nde boş arazilerdeki çöpleri toplayıp kaldırım kenarlarında çıkan yabani otları temizledi.
 
Hürriyet Mahallesi’nde de çalışmalar devam ederken yağışlar ile birlikte boş arazilerden kaldırımlara inen toprak ve çamurun izlerini ortadan kaldırırken yol kenarlarında çıkan yabani otlara da müdahale etti.
 
Süleymanpaşa ilçesinde temizlik açısından vatandaşların memnuniyetini bildiğini dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Ekiplerimiz temizlik konusunda oldukça başarılı işlere imza atıyorlar. Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışması doğrultusunda yeni mahallelerimize de konteynırlar gitmeye devam ediyor. Mahalle muhtarları ile organize olan ekiplerimiz sayesinde ilçemizin dört bir yanını pırıl pırıl yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber