info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyespor 4 Madalya ile Döndü

Katıldığı her şampiyonadan madalyalar ile dönen Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü, 20 Şubat 2015 Cuma günü Muratlı ilçesinde yapılan yıldızlar ve gençler okullar arası Taekwondo Tekirdağ İl Birinciliği Şampiyonasında bir birincilik ve üç de ikincilik alarak madalyaları topladı.

Taekwondo Tekirdağ İl Birinciliği Şampiyonasında Malkara Belediyespor Taekwondo Kulübü sporcuları yıldız bayan kategorisinde Merkez Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden 55 kg.’da birinci olurken, Atatürk Ortaokulu öğrencileri 37 kg.’da Selim Bozkır, 67 kg.’da Beste Türkoğlu ve Kültür Ortaokulu öğrencisi 45 kg.’da Barış Bıçakçı ikinci oldular.
Şampiyonadan birincilikle ayrılan Melisa Maden 11 - 13 Nisan 2015 tarihlerinde Kütahya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine katılmaya hak kazandı. Malkara Belediyespor Taekwondo sporcusu Melisa Maden Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerinde de başarılı olup ilk dörde girerse Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacaktır. 
Malkara Belediye Başkanı ve Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz ile Ulusal Hakem Malkara Belediyespor Kulübü Taekwondo Antrenörü Metin Yıldırım dereceye girip Malkara’ya madalyalar ile dönen Malkara Belediyespor’lu sporcuları müsabakalarda gösterdikleri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını dilediler.