info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması Yapıldı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen temayülde partililer, Tekirdağ’da aday olarak görmek istediği 6 kişiyi belirlemek üzere sandık başına gitti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekili adaylarının belirlenme sürecinde önemli unsurlardan bir tanesinin gerçekleştiğini belirterek, teşkilatın, 30 aday adayı içerisinden 6 kişiyi seçeceğini söyledi.
 
Temayül yoklamasında bin 350 partilinin oy kullanacağını ifade eden Akçay, "Teşkilatımızın kanaatini belirlemek için ana kademe ve kademe gençlik kollarımızın yöneticileri başkanları ve mahalle başkanlarımızın katılımıyla bugün aday adaylarımızla ilgili kanaatlerini alıyoruz. Bu aday belirleme sürecinde tabii ki unsurlardan bir tanesi, genel merkezimiz de yapacağı kamuoyu araştırmalarıyla, istişarelerle en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.
 
7 Nisan'a kadar adayların belli olacağını bildiren Akçay, şunları kaydetti:
 
"Mart ayı içerisinde komisyon çalışmalarımızla mülakatlar gerçekleşecek ve 7 Nisan'a kadar da inşallah sıralamalar adaylar belli olup, neticelendirilip yüksek seçim kuruluna listemiz verilecek. Bugün burada temayüle giren 30 aday adayımız var. Bunlardan bu temayüle katılan üyelerimizden de biz 6 tane tercih yapmalarını istiyoruz. Bu yapacakları tercihlerle genel merkezimizde dökümü yapılacak ve ona göre teşkilatımızın kararı belirtilmiş olacak."
Kaynak : AA