info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Milletvekili Özlem Yemişçi ve Tümkasder Hatice Annenin Yüzünü Güldürdü

Engelliler için yaptığı çalışmalarla Bulgaristanlı bir aileye daha mutluluk verdi.

6 yıldır yürüyemeyen Hatice Osmanlı’ya tam donanımlı bir “akülü engelli aracı” Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi’nin katıldığı bir ziyaretle hediye edildi. 
 
Milletvekili Özlem Yemişçi, Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Hatice Osmanlı’nın ailesinin de hazır bulunduğu mutluluk ziyaretinde konuşan Murat Çalık, “Biz sadece Kastamonululara değil, il, dil, ırk gözetmeksizin ihtiyaç sahibi her kardeşimize elimizi açmak için çabalayan bir kurumuz. Bizlere müracaat eden onlarca ailemizi araştırarak, akülü araçlarımızı tek tek hediye edeceğiz. Bugün de Bulgaristanlı bir ailemize bölge vekilimizle konuk olduk. Bölgemiz genelinde yaklaşık 258 dernek var. Bu derneklerimizin elele vererek, bölgemizde bu tür ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için tüm imkanlarını seferber etmelerini beklemek, sorumluluğunu yerine getiren bizim gibi dernekler için bir haktır diye düşünüyorum. Dernekçilik, hiçbir amacı olmayan fotoğraflar çektirip, sosyal ağlarda paylaşmak değildir” dedi.
 
Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi de, ihtiyaç sahibi Osmanlı ailesine gıda, soba ve kömür yardımında bulunarak “Toplumsal sorumluluklarımızın farkına varmak ve farkındalık oluşturmak için çalışmalar yapma vizyonuyla hareket etmeliyiz. Bu bağlamda Tümkasder ’in tüm çalışmalarını ve çabalarını takdirle yakından izliyoruz. Engelli ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi senede bir gün değil, 365 gün hatırlayıp, yardımlarına koşarak sosyal sorumluluğunuzu ispat ediyorsunuz. “Bir engelli kardeşimize sahip çıkılması ve bizim de bu çabada bir katkımız olması mutluluk duygusunu bana da yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Ziyarette akülü araç ile birlikte Kastamonu’nun somun ekmeği, tereyağı ve torba yoğurdu ihtiyaç sahibi aileye hediye edildi. Hediyelerden katılımcılara ikramlar yapıldı. Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, bu yardımlarda en büyük paya sahip Tümkasder gönüldaşlarından Özer Börek Salonu ve Ailelerine de özel teşekkür ederek, “Kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğa sebep olan, bunu sağlayanlara gönül borcumuz var” diye konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin