info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Survivor All Star’da İlk Elenen Belli Oldu

Survivor All Star’da ilk elenen yarışmacı belli oldu. Turabi’nin birinci olduğu gecede Hilmicem’e rakip olan Duygu Çetinkaya elenen isim oldu.

TV 8'de yayınlanan Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler arasında mücadele sürüyor. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından biri adaya veda etti. Haftanın birincisi Turabi oldu. Survivor All Star'da elenen isim Duygu oldu.Survivor 2015 All star 'da kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor 'da Turabi birinci oldu ve Duygu 'nun karşısına elenmek üzere çıkacak ismi belirledi. Duygu ile Turabi 'nin seçtiği Hilmicem arasında en düşük SMS oyunu alan isim Duygu oldu.
 
Halk oylamasında birinci seçilen Turabi, Duygu'nun Hilmicem'i karşısına çıkardı. SMS sonucu alınan oy sıralamasına göre daha az oy alan Duygu Survivor'a veda eden isim oldu.
 
Duygu gerek Gönüllüler gerekse Ünlülüer takımından bazı yarışmacılarla sürekli sürtüşme içerisindeydi. Bu elemeyle birlikte Survivor All Star'a veda eden ilk isim Duygu Çetinkaya oldu.
 
DOKUNULMAZLIK OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI
 
Survivor All Star 'ın son bölümünde kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler ile ünlüler arasında birebir güç gösterisine dayalı oyunda sonuç sürpriz oldu. Yarışı hep önde götüren gönüllüleri her defasında ünlüler bir adım geriden izledi. Son kulvarda ise yarış 9-9 berabere olunca 4'erli gruplar olarak iki takım çarpıştı. Survivor 'da dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler oldu.