info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vali Salihoğlu’ndan Muratlı’ya Sürpriz Ziyaret

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’ndan Muratlı’ya Sürpriz Ziyaret

Tekirdağ’a yeni atanan Vali Enver Salihoğlu,ayağının tozuyla bölgeyi gezmeye başladı.
 
 
Alışılagelen Valilik prosedürlerinin aksine,araç konvoyu oluşturmadan,sadece makam aracıyla ve iki valilik personeliyle Muratlı’ya gelen Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’Muratlı kamu personeli ve halkı şaşırttı.Samimi ve doğal davranışlarıyla Muratlı halkının sempatisini kazanan Salihoğlu,Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ile Muratlı’nın konumu,tarihi ve çevresel yapısı hakkında bilgi aldı.
 
 
Muratlı hakkında Salihoğlu’na bilgi veren Kaymakam Hersanlıoğlu,Atatürk’ün kurduğu bir ilçe olmasının yanı sıra,Yavuz Sultan Selim Han’ın hakka intikal ettiği yer olması nedeniyle tarihsel yapısı ve coğrafi durumu hakkında bilgi verdi.
 
 
Ardından,Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu ile birlikte Süleymanpaşa’nın su ihtiyacını karşılayan kuyuların bulunduğu Ballıhoca mahallesi mevkiindeki kimyevi madde akan derede incelemelerde bulundu.
 
 
Oradan Türkiye’nin birinci,Dünyanın  üçüncü büyük entegre yağ tesisi olan Reka-ORKİDE entegre yağ fabrikasını gezen Enver Salihoğlu,Genel Müdür İsa Gökçe,İdari işler sorumlusu Hikmet Özel ve Muzaffer Reka’dan fabrikanın tekniki yapısı ve üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
 
Bu kısa görüşmenin ardından,Genel müdür İsa Gökçe tarafından,Vali Salihoğlu’na günün anısına plaket takdim edildi.
 
 
Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu,Muratlı’ya ziyaretini tamamlayarak  ilçeden ayrıldı.
Kaynak : Murat Ürtekin