info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı’da Başıboş Köpekler Rahatsızlık Veriyor

Muratlı’da sahipsiz başıboş köpeklerin hem vatandaşı hem de işyeri sahiplerinin yiyecek tezgahlarını tacizi devam ediyor.

Sabah işe gitmek için durakta bekleyen işçilerin poşetlerine saldıran köpekler,öğrencileri de taciz etmeye başladılar.Bu konuda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ne işçisi,ne öğrencisi kardeşim? Artık köpekler güpegündüz bizlere saldırır hale geldiler.Çünkü hayvanlar aç ve çaresiz.Artık köpeklerle karşılaşmamak için farklı sokaklar arar olduk ama,Muratlı sokaklarında köpeksiz bir yer bulamazsınız.Artık ciddi anlamda korkuyoruz.Bu soruna ne zaman bir çözüm bulacaklar?Köpekler birilerini parçaladığı zaman mı? Hayvanlar aç,hayvanlar çaresiz.Belediyelerin bu köpekleri toplayıp bir koruma merkezi yapamıyorlar mı? Çevrede bir sürü fabrika,yemek şirketi ve lokanta var.Buradan artan yemeklerle bu hayvanlar beslenemez mi?  Belediyenin bu konuda bir çalışma yapmamasının sebebi nedir?” Dediler.

Çarşı esnafı da köpeklerin tezgahlarındaki ürünlere dadanmasından rahatsız.Muratlı belediyesinin bu konuda ne gibi bir adım atacağı merak ediliyor.