info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Toplu Taşıma Şoförleri İsyanda

Süleymanpaşa otogarı ile Ortacami mevkii Hastane arkasındaki mesafeye kadar olan yolu kullanan toplu taşıma şoförleri isyanda.

Her gün sayısız servis minübüsü ve toplu taşıma kooperatifi şoförleri Süleymanpaşa belediye başkanına ve TESKİ’YE tepkilerini dile getiriyor.
Bu konuda serzenişlerini ifade eden şoförler, “otogardan Çiftlikönü-salıpazarı-hastane yokuşu güzergahını kullanırken psikolojimiz bozuluyor.Otogardan çıkan araçlar,önce Çiftlikönü’nde tek yön olmasına rağmen çift yönlü olarak araç kullanımı sebebiyle trafikten çıkamıyor.Süleymanpaşa bünyesinde trafik zabıtası var ama,buralarda gerekli inceleme yaptıklarını görmedik.Kamera sistemini uygulamalarını,çift yönlü kullananlara karşı cezai işlem yapmalarını istiyoruz.Ayrıca araç park edilmesi nedeniyle trafik işlemez hale geliyor.
Bir diğer husus da,yolların hali perişan.Süleymanpaşa belediye başkanı eğlence organizasyonları yapana kadar,bu yolları gezip görsün.YOLLAR ÇÖKMÜŞ,KİLİT TAŞLARI SÖKÜLMÜŞ.EN ÖNEMLİSİ DE,RÖGAR KAPAKLARI ÇÖKME DOLAYISIYLA DIŞARI TAŞMIŞ VE ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ KESİYOR.BİZ CAN TAŞIYORUZ. BU YOLDA LASTİK PARÇALANMASI VEYA YOLUN BOZUKLUĞU YÖNÜNDE ARACIN YOLDAN ÇIKMASI HALİNDE,ÖLECEK İNSANLARIN HESABINI KİM VERECEK? SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ Mİ,TESKİ Mİ?
Kilit taşı ve kaldırım işgalleri belediye,kanalizasyon sorumluluğu TESKİ’DE olduğuna göre,bu yoldaki can kaybının sorumlusu kim olacak?” Dediler.