info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çalık, Cem Vakfı Başkanı Muzaffer Birdal’ı Ziyaret Etti

Çalık, Cem Vakfı Başkanı Muzaffer Birdal’ı Ziyaret Etti

Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık ve Yönetim Kurulu'ndan oluşan bir heyet, Cem Vakfı Çorlu Şube Başkanı Muzaffer Birdal'a bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 
 
Murat Çalık, sivil toplum örgütlerinin ve toplumsal dayanışmayı önceleyen vakıfların hayatımızın çok önemli bir parçası olduğunu belirterek, "Tümkasder , dil, din, ırk, mezhep ayrımı gözetmeksizin vizyoner projeleriyle toplumumuzun dinamiklerine sevgiyi, güzelliği ve yardımlaşmayı yerleştirmeye çalışan çalışmalar yapıyor. Bu ülkenin kültürel dinamiklerinde de yeri olan tüm değerleri, tüm güzellikleri kabul ediyoruz, bağrımıza basıyoruz. Bizim için bir dünya değeri olan Mevlana Hazretleri de, Yunus Emre de, Anadolu'luya kendi rengini vermiş Hacı Bektaş Veli de çok önemli değerlerdir, coğrafyamıza ses olmuşlardır, soluk olmuşlardır, güzellik katmışlar, bizleri enginlikleriyle kuşatmışlardır" dedi. 
Cem Vakfı Şube Başkanı Muzaffer Birdal da, Tümkasder 'in çalışmalarını çok yakından izlediklerini, yapmaya çalıştıkları ve sergiledikleri çabanın gerçekten takdir edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Özümüzle, sözümüzle, canımızla sizlerle birlikte olabilme yolunda biz de çaba göstereceğiz" diye konuştu.
 
 
Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” deyişini bu güzel ziyarette hayata geçirmek için, Cem Vakfı Şube Başkanı Muzaffer Birdal'a “içinde Kahve Fincanı” bulunan bir plaket seti hediye etti.
Kaynak : Murat Ürtekin