info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Trakya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Kamil Baştuhan Diş Hastanesi Başhekimi Halim Doğrusöz’ü Ziyaret Etti

Trakya Gazeteciler Birliği Başkan Vekili Kamil Baştuhan Diş Hastanesi Başhekimi Halim Doğrusöz’ü Ziyaret Etti

Trakya gazeteciler birliği başkanı Kamil Baştuhan,Hizmet gazetesi foto muhabiri Ahmet Tunç ve www.ellidokuz.com. haber portalının, Trakya genel koordinatörü Murat Ürtekin,Tekirdağ ağız ve diş sağlığı hastanesi başhekimi Halim Doğrusöz’e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
 
Halim Doğrusöz’ü makamında ziyaret eden Kamil Baştuhan,Ahmet Tunç ve Murat Ürtekin,başhekimden hastane hakkında bilgiler aldılar.
 
Bu konuda düşüncelerini ifade eden Kamil Baştuhan, “Mesleki olarak Türkiye’nin birçok bölgesini gezdim ama,bu kadar mükemmel diş sağlığı anlamında bir hastane görmedim.Sağlığın ağızda başladığını düşünürsek,Gerek Sağlık Bakanlığı,gerekse yerel idari yönetimler,Tekirdağ’a harika bir hastane kazandırdılar.Sadece diş değil,aynı eşsiz hizmetin Tekirdağ devlet hastanesi ve ilçelerdeki hastaneler için  de yapılması temennimizdir.Bu hastaneye emeği geçenleri tebrik ediyorum.”Dedi.
 
Türkiye’de bu çapta sadece üç hastaneden birisinin Tekirdağ diş hastanesi olduğunu ifade eden Başhekim Halim doğrusöz,ziyaretçilere hastaneyi gezdirerek sağlık ve güvenlik alanında mükemmel bir hastane yapı görselliği sundu.Hatıra fotoğrafının ardından,ziyaret sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin