info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Efsane Müzik Organizatörü Adem Ünlü, Tekirdağ Sevgim Çok Büyüktür, Bambaşkadır

Türkiye’nin idol olmuş,markalaşmış,soyadı gibi ünlü organizatörü Adem Ünlü,Muratlı’ya bir organizasyon için geldiğinde,Tekirdağ ve Trakya için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adem Ünlü ile yaptığımız röportajda; 
MURAT ÜRTEKİN:Adem bey,bize müzik organizatörü Adem Ünlü kimdir anlatır mısınız?
ADEM ÜNLÜ:1953 yılı Bursa doğumluyum.Şu anda Kocaeli’de ikamet etmekteyim.1972 yılından beri müzik sektöründeyim.Yerli,yabancı birçok sanatçı arkadaşlarımla çalıştık.1972 yılında Türkiye petrollerinde çalıştım.Çalışırken de birçok başarılı organizasyonlara imza attım.1998 yılında bu kurumdan emekli oldum ve,İzmit,Bursa ve Aksaray’da üç yerde işyerim,ofislerim mevcuttur.Geniş kapsamlı çalışmalar ve turneler yapıyoruz.Türkiyenin yüzlerce köşesinde,belirli noktalarda,düğünler,geceler,fabrika eğlenceleri,tüm belediye festivalleri,her türlü etkinlikte halkımızın yanında oluyoruz.Bu arada Muratlı’ya geldik.Burası bizim çok sevdiğimiz bir bölgemiz.Trakya bizim için çok önemlidir.Tekirdağ’a sevgim ise bambaşkadır.
M.Ü:Ama Muratlı’nın sizin için ayrı bir önemi var gibi.
A.Ü:Evet.O yönden çok rahat,çok huzurluyuz.Bugün de Gökhan Güney,Tuncay Tuncel gibi önemli sanatçılarımızı ve alt kadromuzu getirdik.Sizlerle birlikte olmak bizim için ayrı bir onur,,gurur,ayrı bir mutluluktur.
M.Ü:Siz sadece organizatör olmakla kalmayıp,adeta büyük bir sanat icra ediyor,bu işi çok seviyorsunuz.Bu müzik organizatörlüğü aşkı nereden geliyor?
A.Ü:Babadan diyelim.Dayılarım solist,müzisyendi,babam müzisyendi.Fakat benim de şöyle bir özelliğim var;Yıllarca sahnelere çıkmama,sahneyle iç içe olmama rağmen,ezbere tek şarkı bilmiyorum.Zaten bir şarkı bilsem,sahneden aşağı beni kimsenin indirme şansı yok.Oda bir kayıp benim için.
M.Ü:Siz,Türkiye’de hatırı sayılır derecede başarılı organizasyonlara imza attınız.Türk sinemasının sevilen sanatçılarıyla müzük hayatınızda çalışma fırsatı yakaladınız ve onlarla çok güzel bir diyaloğunuz var.Bunlardan bir tanesi de Gökhan Güney,bugün Muratlımıza misafir oldu.Sizin bu başarılı sanatçılarla diyaloğunuzun sırrı nedir?
A.Ü:Kısaca bir yorum yapacak olursak,yılların tecrübesi var,belli bir geçmişimiz var,yıllarla beraber çalışmışlığımız var.BU ARADA YENİ KAYBETTİĞİMİZ BİZİM KADROMUZUN DEĞERLİ SANATÇILARI KAYAHAN,EROL BÜYÜKBURÇ VE CİGULİ İLE YILLARCA BERABER ÇALIŞTIK.HEPSİNE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM.Onların anısına devam ediyorum ve bırakmayı da düşünmüyorum.Fakat önümüzdeki yıllar bir gala yapmayı düşünüyorum.Bu arkadaşlarımızı onurlandırmak için.
M.Ü:Bizim Muratlımızda,Tekirdağ ve ilçelerinde belirli bir yapı var.Siyasi ve ideolojik olarak sanatçı getiriyorlar.Tüm halka hitap eden sanatçı getirmiyorlar.Oysa siz,Trakya’ya özgü değerli sanatçıları bünyenizde bulunduruyorsunuz.Bunu Aşağısevindikli’de daha önce Ümmüye ile yaşadık.O kadar değerli sanatçılarla birlikte Ümmüye çıkınca bir fark yarattı,halk coştu.Malesef biz Muratlı ve Tekirdağ bölgesinde bu algıyı kıramadık.Santçı evrenseldir.Bu evrenselliği kazandırmak için bu konuda siz Tekirdağ ve Muratlı belediyeleri ile iletişime geçtiniz mi?
A.Ü:Muratlı belediyesi ile bir görüşmemiz olmuştu fakat olumsuzdu.Ama bu yıl tekrar görüşmeyi umuyoruz.Çorlu,Saray,Tekirdağ,Malkara,Şarköy,Süleymanpaşa ile de olacak.TEKİRDAĞ’I BİZ ÇOK SEVİYORUZ.AİLECE ÇOK SEVİYORUZ.HATTA BURAYA YERLEŞMEYİ DAHİ DÜŞÜNÜYORUM.
M.Ü:Bu bizim için şans olur.
A.Ü:ÇÜNKÜ,TEKİRDAĞ VE TRAKYANIN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ,SANATA VE SANATÇIYA ÇOK DEĞER VERİYORLAR,SEVİYORLAR.BİZLER DE BURADA ÇALIŞMAKTAN ONUR V E GURUR DUYUYORUZ.BİR KAPIMIZ DİYEREK DEVAMLI İŞ YAPIYORUZ.BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR.” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin