info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’dan Bir Yıldız Sanatçı Doğuyor

Tekirdağ’dan Bir Yıldız Sanatçı Doğuyor

Adı Cahit Apaydın.Daha kırk yaşında,bir devlet hastanesinde röntgen operatörü olarak çalışan pırıl pırıl bir sanatçı.Yaklaşık 25 yıldır müzikle uğraşıyor.Teknisyen,söz yazarı,besteci,müzisyen,ses düzeni uzmanı Başarılı bir genç.
Önce Soma’da ölen madenciler için bir klip yaptı ama,değeri anlaşılamadı.Muratlı’da 18 Mart Çanakkale zaferinin anma töreninde,Hacı Rafet Gümüş lisesinde yayınladığı klibiyle ayakta alkışlandı.Ardından kendisi de sağlık işinde çalıştığı için,sağlıkçılar adına bir müzik derledi ve Sağlık Bakanlığı tarafından beğenildi.Son olarak,şampiyon olan Tekirdağspor’dan bir şampiyonluk parçası yapma önerisi geldi ve bu da başarılı oldu.Stadda bu parça çalındı.
Şimdi de kendisinin yazıp seslendireceği bir şarkı albümü çıkarma aşamasında.
 
Cahit Apaydın bu müzik aşkıyla ilgili yaptığı açıklamada;
 
“Çanakkalemizin 100.yılı  onuruna,sözü ve müziği kendime ait bir şarkı yaptım.Şehitlerimizin ruhu şad olsun.Çanakkale deyince hangi insanımızın ruhu milli duyguları kabarmaz ki? Yıllardır bu benim içimde olan bir şeydi.Kısmet böyle bir güneymiş.Bu bizim Türk milletine hediyem olsun.Daha evvel de Soma için yapmıştım.Çünkü bu ülkemizin başına gelen bir felaketti.Ben de şarkı yazıp,sanatçı olduğum için dile getirmeye çalıştım.
Zaten biz sağlıkçı olarak,çok kutsal bir görev yapıyoruz.İnsanları seviyoruz.İçimde de insanlara güzel bir şeyler verme duygusu var.İnsan sağlığı ve sevgisi benim için önemlidir.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin