info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Uğur Dündar Edirne Belediyesi’nde

Tv programı yapmak üzere Edirne’ye gelen duayen gazeteci Uğur Dündar ile beraberinde Eski Maliye Bakanı Zekeriya Temizel ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu, program öncesi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan “Araştırmacı, sorumlu, dürüst gazetecilik ve dürüst, doğru, örnek insan olan Uğur Dündar’ı burada karşılamaktan, ağırlamaktan dolayı çok memnunuz. Edirne özgür insanların şehri, öteden beri özgürlüğü savunan Uğur Dündar’ın da buraya gelmesi bizim için ayrı bir mutluluk ve Halk Arenası programını bizleri kırmayıp Edirne’de yapması bizim için büyük bir mutluluk.” diye konuştu.
 
Halk Arenasının çekimlerini canlı yayında Edirne’lilerle birlikte yapan ünlü gazeteci Uğur Dündar, “Edirne benim geçmişten bu yana çok sevdiğim, ilgi duyduğum, en ücra sokağında dolaşırken bile kendimi evimin bahçesinde geziyormuş gibi hissettiğim, çok güzel bir kentimizdir. Halk Arenası programımızı Edirnelilerle birlikte yapmak benim için ayrı bir mutluluk verici. Ülkemizin en özel şehirlerinden birisi Edirne. Bu kent Başkanımız Recep Gürkan’ın deyimi ile özgür insanların kenti. Bende özgür insanların kentinde olmaktan mutluyum.” dedi.
 
Uğur Dündar ile beraberinde Eski Maliye Bakanı Zekeriya Temizel ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Özcan Purçu’ya günün anısına, pehlivan heykeli hediyen eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, daha sonra kendilerini, Belediye Binasını ve Atatürk Odası’nı gezdirdi.