info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Yel’den Saray’a Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel, seçim çalışmaları için gittiği Saray’da yaptığı konuşmada 2015 yılının Çanakkale Zaferinin 100. yılı olduğunu hatırlatarak Çanakkale Zaferinin 100. yılını dolu dolu yaşamalıyız.” dedi.

CHP’DEN DAHA FAZLA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK POTANSİYELİMİZ VAR
 
Mustafa Yel, Saray ilçesinde sokakları gezdi, esnafı ziyaret etti, gençlerle sohbet etti. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde hedeflerinin Tekirdağ’da ciddi bir oy artışı sağlayarak CHP’den daha fazla milletvekili çıkarmak olduğunu anlatan Yel “Bunun potansiyel olarak mümkün olduğunu görüyoruz. Milletimizin teveccühünü kazanmak istiyoruz. AK Parti olarak inşallah çok çalışacağız ve başaracağız.” dedi.
“AK Parti hükümetleri geride kalan 12-13 yıllık dönemde ülkemizin her köşesine ciddi hizmetler ve yatırımlar götürdü. Tekirdağ da 12-13 yıllık AK Parti döneminde önemli faydalar sağladı; eğitimden ulaşıma, sanayiden turizme ciddi atılımlar oldu. 2015’ten sonra Tekirdağ daha çok kazanacak, daha çok büyüyecek. ” şeklinde konuşmasını sürdüren Mustafa Yel, seçimlerden sonra Tekirdağ için tarım ve hayvancılık başta olmak üzere her alan seferberlik başlatacaklarını söyledi.
 
ÇANAKKALE ZAFERİ İÇİN DEDELERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ
 
AK Parti Tekirdağ milletvekili adayı Mustafa Yel, ilçedeki çalışmaları esnasında gençlerle de sohbet etti. Gençlerle Çanakkale Savaşları üzerine konuşan Mustafa Yel “Çanakkale Zaferi için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere atalarımıza, dedelerimize, gazi ve şehitlerimize şükran borçluyuz.” dedi.
 
Çanakkale Zaferinin Türklerin altın harflerle yazdığı destansı bir zafer olduğunu ifade eden Mustafa Yel, “Çanakkale Savaşlarını gündemde tutmalıyız. Atalarımızın kahramanlık dolu zafer hikâyelerini çocuklarımıza ve dünyaya daha çok anlatmalıyız. Devletimiz ve hükümetimiz Çanakkale için pek çok program yaptı, yıl sonuna kadar yapılacak daha çok sayıda program var. Tekirdağ’da da yapılacak Çanakkale programlarının sayısını arttırmalıyız.” şeklinde konuştu.