info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Telefon Satışı Yapan Şahıs Ölü Bulundu

Tekirdağ’da telefon satış işleri yapan ve geçtiğimiz Nisan ayında esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Özcan K’ın (30) cinayete kurban gittiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ il merkezinde telefon tamir ve satışı işleri yapan Özcan.K geçtiğimiz 6 Nisan’da İstanbula gidiyorum diye çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Özcan.K’ın ailesi bir aydır ortadan kaybolan çocuklarını bazı özel tv kanallarına çıkarak aradılar. Bu arada Tekirdağ emniyet müdürlüğü cinayet büro ekipleri, Özcan.K’yi bulmak için özel çalışma başlattılar.
 
Cinayet büro ekipleri iddiaya göre bu sabah olayla ilgisi bulunduğu tahmin edilen 3 şüpheliyi göz altına aldı. Emniyetteki sorgularında Özcan.K’yı öldürdüğünü itiraf eden şüphelilerden birinin verdiği bilgi doğrultusunda, Süleymanpaşa ilçesi Uçmakdere mahallesinde yapılan kazıda Özcan.K’ın cesedine ulaşıldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken yarın adliye’ye çıkarılmaları bekleniyor. Özcan.K’ın cenazesinin ise İstanbul adli tıp kurumuna gönderildiği belirtildi.