info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dört Dörtlük Maç 3 - 3 Bitti

Protokol ve Gazeteciler Karşı Karşıya Geldi, Kazanan Dostluk Oldu .

15 – 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Çorlu ve Ergene protokolünden oluşan futbol takımı ile gazetecilerden oluşan takım karşı karşıya geldi. Futbol adına her şeyin sahaya yansıdığı, karşılıklı gollerin atıldığı dört dörtlük maç 3 – 3 beraberlikle sonlandı. 
 
Çorlu’da görev yapan basın mensupları ile Çorlu ve Ergene protokolünün karşı karşıya geldiği maç baştan sona dostluk havasında geçti. İlk yarısı gazetecilerin 2 – 1 üstünlüğü ile geçilen maç 3 – 3 eşitlikle tamamlandı. 
 
 
Tekirdağ bölgesinden hakem üçlüsünün yönettiği ve kazananın dostluk olduğu maçta Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Adem Yeşilkaya, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Ergene İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Ergene İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Erkan Çinar, Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Feridun Demirel forma giydiler.
 
 
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın maçın son bölümlerinde gazeteciler takımının formasını giyerek sahada yer aldığı maçta her iki takım da gerek göze hoş gelen hareketlerle gerekse mücadeleleri ile göz doldurdu. 
 
Maçı Bölgesel Amatör Lig Hakemleri Yönetti
 
Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası futbol maçı organizasyonun hakemleri de göz doldurdu. Bölgesel Amatör Lig hakemleri Mehmet Ali Özer, Serhat Ayar ve Süleyman Ekinci’nin yönettiği maç dostluk havasında geçti. 
 
Gazetecilerden Sanki Bıraktım Kampanyasına Destek 
 
 
Gençlik Haftası etkinliklerinde Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu ile düzenlenen ve protokol üyeleri ile gazetecileri karşı karşıya getiren maça Çorlulu gazeteciler Gençlik Haftası Kutlu Olsun ve Sanki Bıraktım Kampanyasını Destekliyoruz yazılı pankartla çıktılar.
 
Çorlu Kaymakamlığı tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi Sanki Bıraktım kampanyasına bizzat katılım yaparak destek veren gazeteciler, bu kez de bu desteğini pankartlarına yansıttılar. 
 
Silistre’den Kaymakam Kılıç’a Çiçek 
 
Karşılaşma öncesi Çorlu’da görev yapan gazeteciler adına Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’a teşekkür eden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Kaymakam Kılıç’a tüm protokol üyeleri adına çiçek takdim etti. Silistre ayrıca, Çorlu Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ünal Baysan’a her iki takımın formalarının hazırlanması konusunda verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. 
 
 
Maçın sonunda ise hem protokol üyelerine hem de gazeteciler ile maçı izleyen konuklara baklava ikramında bulunuldu.