info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Yel Duble Yolda İşçilik Yaptı

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ile AK Parti Tekirdağ Milletvekili adaylarından Mustafa Yel, İnecik-Malkara arasında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan duble yol çalışmasına iştirak etti.

Tepreş-Emiryakup Köyü şenliklerinden sonra bölgeye gelerek yolda çalışan işçileri ziyaret eden AK Parti heyetinde Akçay ve Mustafa Yel dışında il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Ahmet Akçay ve Mustafa Yel, çalışmakta olan işçilerle bir süre sohbet etti ve kolaylıklar diledi.
 
MUSTAFA YEL İŞ KIYAFETİ GİYDİ
Ziyaret esnasında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel iş kıyafeti giyerek bir süre yol çalışmasına katıldı. Mustafa Yel’in iş kıyafeti giyerek mıcır serpme ve dağıtma çalışmasına katılması işçiler tarafından memnuniyetle karşılanırken renkli görüntülere de sebep oldu. İşçiler, Mustafa Yel’e bu davranışından dolayı teşekkür etti. 
AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Yel işçilerle sohbet ederken 2002-2015 arasında Tekirdağ’ın ulaşım-yol noktasında ciddi mesafe aldığını söyledi. 
 
AKÇAY: BELEDİYELERİN EKSİĞİNİ KAPATIYORUZ
Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, İnecik-Malkara arasında yapılmakta olan duble yolun öneminden bahsederek “Duble yollar, hem trafik kazalarını azaltıyor, hem daha rahat seyir imkânı veriyor.” dedi. 2002 yılında sadece 72 km. duble yolu olan Tekirdağ’ın 2015 yılında 317 km’lik duble yola ulaştığını hatırlatan Ahmet Akçay “CHP’li belediyeler iki adımlık yolu bile yapamazken AK Parti iktidarı duble yol yapıyor, hızlı tren yapıyor, yeni havaalanları yapıyor. Biz, belediye ayırımı yapmadan hizmet ediyoruz, yeri gelince belediyelerin eksiğini de tamamlıyoruz.” şeklinde konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin