info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’dan Yeni Türkü Geçti

Malkaralılar Gençlik Konseriylr Coştu

Malkara Belediyesi'nin Gençlik Haftası sebebiyle düzenlediği Gençlik Konseri   Çarşamba  Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.
Sunuculuğunu Malkara Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Basın Sorumlusu Cem Çurlu'nun yaptığı Gençlik Konserinde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, basın mensupları ve çok sayıda Malkaralı yer aldı.
 
 
 Bando Şefi Süleyman Uysal önderliğinde sahnede yer alan Edirne Belediye Bandosunun çalıp seslendirdikleri şarkılarla başlayan konser, Gümülcine Türk Gençler Birliği Gençlik Kolu Müzik Ekibinin sahne almasıyla devam etti. Gümülcine Türk Gençler Birliği Gençlik Kolu Müzik Ekibinin sergiledikleri başarılı performansın ardından Maskeli Balo, Aşk Yeniden, Olmasa Mektubun, Vira Vira, Telli Telli, Yağmurun Elleri, Sezenler Olmuş, Destina, Süper Baba Dizi Müzikleri ve daha nice şarkısıyla gönüllerde taht kuran Yeni Türkü Grubu sahneye çıkarak seslendirdikleri şarkılar ve sahne performansı ile konseri izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Programda gecenin anısına Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Gençlik Meclisi Başkanı Kurtuluş Akyol Yeni Türkü Grubunun vokalisti Derya Köroğlu’na plaket ve çiçeklerini takdim ederken, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük Gümülcine Türk Gençler Birliği Gençlik Kolu Müzik Ekibini temsilen Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’a ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu ise Edirne Belediye Bandosu adına Bando Şefi Süleyman Uysal'a plaket ve çiçek takdim ettiler.
Malkaralıların yoğun ilgi gösterdiği konserlerde Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük ve Malkara Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu yapmış oldukları konuşmalarda Atatürk Anıtı önünü doldurup konsere katılan herkese ve geceye kattıkları değerlerden dolayı Edirne Belediye Bandosu ve Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne teşekkür ettiler.
 
 
Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan da Gümülcine’deki soydaşlarımızın selamlarını Malkaralılara ileterek, kendilerini Gençlik Konserine davet eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a teşekkür edip kendisine Gümülcine’den getirdiği hediyesini takdim etti.
 
 
Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’ın hediyesinin ardından konuşma yapan Belediye Başkan Ulaş Yurdakul da; “Sevgili Malkaralılar, bizleri kırmayıp bugün buraya gelen, 19 Mayıs coşkumuzu onurlandıran Türk Gençler Birliği ve Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizleri kırmadılar davetimizi kabul ettiler. Gerçekten Batı Trakya Türkleriyle, soydaşlarımız ile iletişim kurmak büyük bir onur” diyerek teşekkürlerini sundu.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Yeni Türkü Grubu vokalisti Derya Köroğlu’na çiçek ve plaket takdiminde bulunduktan sonra ise; “Değerli hemşerilerim, sevgili Malkaralılar ilk önce hepinizi tekrar saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hepinize bu akşam buraya geldiğiniz, bizi yalnız bırakmadınız için çok teşekkürler ediyorum. Bu akşam 19 Mayıs coşkumuzu onurlandıran Yeni Türkü Grubuna çok teşekkür ediyorum. Bizleri kırmayıp Malkara’ya geldiği için 19 Mayısımızın ruhuna coşku kattıkları için sizlerin huzurunda bağımsızlık ateşini yakan onurlu mücadelemizi başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Ulusal Kurtuluş Savaşımızın silah arkadaşlarını şükran, rahmet ve minnetle anıyorum. İyi ki var olmuşlar, iyi ki Selanik’te bir güneş doğmuş ve ülkemizi aydınlık günlere kurtarmış. Bizler daha güzel bir Malkara, daha mutlu bir Malkara, mutlu bir Türkiye, daha bağımsız, daha özgür bir Türkiye olsun diye gençler için çalışıyoruz çünkü gençler bizlere umut veriyor. Hepinize, tüm Malkara’ya özgürlük dolu mutlu bir gelecek diliyorum” diyerek düşüncelerini paylaştı.
 
 
Malkara Belediyesi'nin Gençlik Haftası sebebiyle gerçekleştirdiği ve Malkaralılar tarafından büyük bir beğeni toplayan Gençlik Konseri, Yeni Türkü’nün seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından son buldu.
Kaynak : Murat Ürtekin