info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başbakan Ahmet Davutoğlu Bugün Tekirdağ’da

Bugün Tekirdağ’da Valilik önünde gerçekleştirilecek mitingle ilgili detaylar da belli olmaya başladı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın verdiği bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Tekirdağ’daki konuşmasında geçmiş dönemlerde hükümetin yaptığı hizmetleri anlatacak ve yeni dönemle ilgili toplumun farklı kesimlerine yönelik proje ve vaatlerini açıklayacak.
“Tekirdağ, Başbakanının dev mitinge hazır” diyen AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay “Tekirdağ’da Başbakanımızı coşkuyla ağırlayacağız. Pazartesi günkü mitingle birlikte seçim çalışmalarımızda yeni bir aşamaya geçmiş olacağız. Tekirdağ’da CHP ve MHP’den oy çekişimiz mitingle birlikte hızlanacak” şeklinde konuştu.
 
ÇİFTÇİYE BÜYÜK VAATLER GELİYOR
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting yaptığı her ilde, o ille ilgili yeni dönemde yapılacak projeleri açıkladığını hatırlatan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay “Başbakanımız, Tekirdağ’da önemli projeler açıklayacak. Özellikle tarım ve çiftçilikle ciddi vaatler ve projeler ilan edecek. Gençlerle ilgili bazı vaatleri de olacak. Heyecanla bekliyoruz. Tekirdağ farklı bir gün yaşayacak” dedi.
 
MİLLETVEKİLİ ADAYLARIYLA SAHNEDE VERECEK
Başbakan Ahmet Davutoğlu mitingdeki konuşmasından sonra İl Başkanı Ahmet Akçay ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Eyüp Kanar, Hakan Sunal, Ahmet Üzgün ile hatıra sahnede fotoğrafı çektirecek.
Valilik önünde yapılacak AK Parti mitinginin başlama saati 18.0
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber