info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Avrupaya Rezil Olduk

Fen işleri daire başkanlığı yaptığı ve yapmadığı hizmetlerle şaşırtmaya devam ediyor.

Tekirdağ Kiraz Festivali her yıl aynı tarihlerde yapılmasına rağmen, Fen işleri daire başkanlığının yaptığı çalışma, hem Tekirdağ'ın ilçelerinden hem de yurt dışından gelen misafirlerde büyük şaşkınlık yarattı.
 
 
 
Aylarca sahil yürüme alanında bir çalışma yapmayan Fen işleri ekipleri,tam da festival zamanı sahil yürüyüş alanını inşaat alanına çevirdi.Bu vaziyeti gören vatandaşlar, “ Festival öncesi ve sonrası o kadar gün varken,Fen işlerinin bu yolu kazması,zaten organizasyon bozukluğu olan festivale daha çok zarar verdi.
 
 
Bir de iyi bir şey yapmışlar gibi, “bu çalışmayı fen işleri yapıyor,çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” yazmışlar.Madem rahatsız ediyorsun,neden festivalin bitmesini beklemiyorsun? Biz böyle çalışma istemiyoruz.Bugün bu festivale yurt dışından Bulgar,Romen,Alman,Macar ve daha bir sürü yabancı misafir geldi.Uluslararası festivalde Avrupa’ya rezil olduk.Daha ışıklardaki su birikintisini bile alamıyorlar.Çimenlerin üzerinden yürümek zorunda kalıyoruz.”Dediler.
 
Kaynak : Murat Ürtekin