info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Edirneliler 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kapsamında Düzenlenen Konselerler Coştu

Edirneliler 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali Kapsamında Düzenlenen Konselerler Coştu

654.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü sanatçı Bengü, 24 Temmuz 2015 Cuma akşam Sarayiçi Ermeydanı'nda Edirnelileri coşturdu. Sarayiçi Ermeydanı'nda düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Bengü Edirnelilerle buluştu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ında katıldığı konsere Edirnelilerin ilgisi büyüktü.
 
 
Cuma günü güreşlerin başlaması ile birlikte Sarayiçi alanında ki coşkuya dahil olmak için alanı dolduran Edirneliler ve yurt içi-yurt dışından gelen dinleyenler, güreşlerin bitmesinin ardından düzenlenen halk konseriyle hem yorgunluk attılar hem de eğlenceye doydular. Edirnede bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü ses sanatçısı Bengü, "654 yıldır devam eden bir geleneğin hala sürdürülüyor olması gerçekten inanılmaz güzel. Bu geleneği devam ettiren ve beni siz Edirnelilerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyorum. Edirne, gerçekten çok güzel bir şehir." dedi.
 
Sahnede sık sık dinleyenlerle sohbet eden ses sanatçısı Bengü, sahneye davet ettiği down sendromlu Şebnem isimli genç kızla roman havası eşliğinde dans etti. Konser sonunda sahneye çıkan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ses sanatçıya Bengü'ye güzel şarkıları için teşekkür ederek, "Sizi Edirne'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kırkpınar'ımızın coşkusuna coşku kattınız." dedi.
 
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne ilgi gösterip kentimize gelen herkese hoşgeldiniz diyorum. 654 yıldır bir geleneği sürdürmemize ilgi göstererek katkı veren sizlere, Edirne Halkı'mıza çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
25 Temmuz 2015 Cumartesi 654.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Edirnelilere unutulmaz bir konser yaşattı. Ünlü ses sanatçısı Şevval Sam, Sarayiçi'nde, Edirne Belediye Başkanlığı'nın organizasyonu ile verdiği halk konserinde, karadeniz ezgilerinden, trakya ezgilerine kadar söylediği şarkıları ile hem Edirnelileri hüzünlendirdi, hem de coşturdu.
 
 
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ında halkın arasından izlediği konserde Şevval Sam, "Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar hepimizi derinden yaraladı. Millet olarak sevincimiz de ortak, acımızda ortak. Ülke olarak geçmişte olduğu gibi bugün de bu kötü günleri de aşacağız." dedi. Sarayiçi'ni dolduran kalabalığa seslenen Şevval Sam, "Trakya'mızın güzel insanları siz Edirnelilerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bizleri sizlerle buluşturan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında ünlü ses sanatçısı Gökhan Tepe, Edirnelilere konser verdi. 654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne Gökhan Tepe’yle veda eden Edirneliler, böyle güzel bir organizasyona imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ettiler.
 
Edirneliler, Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nin son gününde Sarayiçi’nde ünlü ses sanatçısı Gökhan Tepe’yle bir araya geldi. Binlerce kişiye konser veren Gökhan Tepe, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gece imza attı.
 
Söylediği şarkılarla Edirnelileri hem eğlendiren hem de hüzünlendiren Gökhan Tepe, Edirnelilerle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
 
 
654 yıllık geleneğe Gökhan Tepe ile veda eden Edirneliler ise, birbirinden başarılı organizasyonlara imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.