info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

14. Fanta Gençlik Festivali, Athena ve Hadise İle Tekirdağ’dan Başlıyor

Geçtiğimiz yıl 16 ilde 1 milyonu aşkın izleyici ile buluşan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali olan Fanta Gençlik Festivali, 14. yılında müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyacak.

Bu yıl milyonu aşkın müzik severin katılımıyla gerçekleşecek Fanta Gençlik Festivali, dev oyun ve eğlence alanlarıyla 16:00’dan itibaren kapılarını açıyor ve katılımcılarına eşsiz bir festival deneyimi vaad ediyor. İlk konser, 3 Ağustos’ta Tekirdağ Sahil Dolgu Alanı’nda gerçekleşecek!
 
13 yıl içinde toplam 95.500 km yol yaparak, sanatçıları 7 milyon izleyiciyle buluşturan, Türkiye’nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali bu yıl, 3 – 28 Ağustos tarihleri arasında 13 ilde gerçekleşecek.
 
3 Ağustos’ta Tekirdağ konseriyle başlayacak olan Fanta Gençlik Festivali, 28 Ağustos’ta Bursa konseriyle son bulacak. Akdeniz’den Doğu Anadolu’ya, Ege’den Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ne dek Türkiye’nin dört bir yanındaki 13 şehirde Athena ve Hadise ile yaşanacak müzik ziyafeti, festival alanının gün boyu yarattığı renklerle bu yıl bambaşka bir atmosfer yaratacak!
 
Türkiye’de 14 yıldır aralıksız süre gelen tek mobil müzik festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 3 Ağustos’ta yola çıkacak olan 14. Fanta Gençlik Festivali kapsamında, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları ve gruplarından Athena ve Hadise, hayranları ve müzik severlerle buluşacak.
 
13 yılda, doğrudan 7 milyon katılımcıya ulaşarak Türkiye’nin en bilinen ve en uzun soluklu festivali olan ve 14. yılını Türkiye’nin yıldızlarıyla kutlayacak olan Fanta Gençlik Festivali’nin ziyaret edeceği tüm şehirleri ve konser tarihlerini,
https://www.facebook.com/fantagenclikfestivali sayfasından takip edebilirsiniz.
 
Festivali Nasıl İzleyebilirsiniz?
 
FANTA Gençlik Festivali’ne katılmak için FANTA ürünlerinin üzerindeki renkli açma halkalarından veya kapaklardan toplam 10 puan toplayarak festival süresince anlaşmalı davetiye dağıtım noktalarından veya festival günü, festivalin yapılacağı mekânın kapısından davetiyenizi alabilirsiniz.
Festivale dair anlık paylaşımlar, görseller ve tüm bilgiler için: